Lounaalla Turun Tiedepuistossa: Mauno ElectroCity tuo katukeittiön Tiedepuistoon

Lounaalla Turun Tiedepuistossa: Mauno ElectroCity tuo katukeittiön Tiedepuistoon

Mauno ElectroCity on Tiedepuiston perinteinen lounaspaikka, joka on varmasti tuttu monelle alueella liikkuvalle. Lue, mitä mieltä Teknologiakiinteistöjen Terhi, Sari, Vilppu ja Mirka olivat ravintola Maunon katukeittiön tarjonnasta.

Teknologiakiinteistöjen lounastajat suuntasivat ElectroCityssä toimivan ravintola Maunon lounaan ääreen. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla ElectroCityn katutasossa, jonka valoisa ja avara aulatila tarjoaa viihtyisän lounaskokemuksen. Mauno on tunnettu monipuolisesta lounastarjonnastaan, josta löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto kaikille.

Vaihtelua viikkoon katukeittiön antimista

Tällä kertaa Maunoon lounastamaan houkutteli erityisesti ravintolan Street Food -tarjonta, jossa päivän annos oli herkullisen näköinen mozzarellapizza. Emme suinkaan olleet ainoita, sillä laadukkaan pizzan perässä paikalle oli saapunut lounastajia ympäri Tiedepuistoa.

Valmiit mozzarellapizzat oli aseteltu tarjolle Street Food -linjastoon.  Aterian lisukkeena oli kahta salaattivaihtoehtoa, jotka toimivatkin hyvin alkupalana ennen pääruokaa.

– Tämä on niin hyvää, että mielellään tätä voisi syödä useamminkin, Sari ja Mirka kehuvat.

Rapeapohjainen pizza oli sopivan kokoinen annos lounaalle. Nälkäiset lounastajat olivat tyytyväisiä myös täytteiden määrään ja ainesten tuoreuteen. Etenkin laadukas juusto ja raikas pesto jäivät kaikille mieleen.

Vaikka Maunossa on päivittäin tarjolla myös kasvislounasta, ei vegaaninen versio pizzasta ollut automaattisesti saatavilla. Ravintolan kokki kuitenkin valmisti Terhille kädenkäänteessä vegaanisen kasvispizzan toiveiden mukaan.

– Pizza on herkullista ja valmistui yllättävän nopeasti, pohtii Terhi, jonka annos tuli pöytään lähes välittömästi erikoistilauksesta huolimatta.

– Jos kasvispizza löytyisi suoraan listalta, olisi se varmasti suosittu vaihtoehto mozzarellapizzalle. Tästä ei todellakaan jää loppupäiväksi nälkä, Terhi nauraa.

Monipuolinen lounas Tiedepuiston sydämessä

Lounaaksi Mauno ElectroCityssä on yleensä kolme eri vaihtoehtoa. Lounasbuffet on vaihtuva kokonaisuus, johon kuuluu alkusalaatit, lämmin ruoka lisukkeineen, uunituore leipä sekä lounaan päälle kahvi ja pieni makea. Salaattibuffetista voi koota itselleen mieleisen salaattiannoksen ja Street Food -menu tarjoaa pizzaa, burgeria ja muita katukeittiölle tyypillisiä herkkuja. Mauno -lounasravintoloita löytyy ElectroCityn lisäksi myös BioCitystä ja TriviumCitystä, joten kolmen ravintolan tarjonnasta löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto jokaiselle päivälle.

– Tuttu lounaspaikka ei pettänyt taaskaan. Nyt jaksaa taas jatkaa päivän hommia, Sari päättää.

Mauno ElectroCity
Tykistökatu 4
Ma-Pe 10.30–13.00

Lue lisää:

Lounaalla Turun Tiedepuistossa: Kado Sushin comeback
Lounaalla Turun Tiedepuistossa: lämminhenkinen ja elegantti Meet & Bite

Lue myös

Teknologiakiinteistöt julkaisi eettiset ohjeensa

Teknologiakiinteistöt julkaisi eettiset ohjeensa

Teknologiakiinteistöt kokosi toiminnassaan käytetyt periaatteet yksiin kansiin ja loi itselleen, asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen eettisen ohjeiston eli code of conductin.

Lue artikkeli
Uutinen
Asiakastyytyväisyyskyselyssä ennätystulos

Asiakastyytyväisyyskyselyssä ennätystulos

Teknologiakiinteistöjen asiakkaista 96 prosenttia suosittelisi yhtiötä vuokranantajana.

Lue artikkeli
Uutinen
Video: Tältä näyttävät tulevaisuuden toimitilat

Video: Tältä näyttävät tulevaisuuden toimitilat

Teknologiakiinteistöt julkaisi viime syksynä uudet sisustuskonseptit, jotka tarjoavat yhtiön asiakkaille valmiiksi mietittyjä sisustuskokonaisuuksia. Nyt konsepteista on julkaistu video, jolla erilaisia tyylejä esittelee yhtiön rakennuttajapäällikkö, arkkitehti Anniina Savisalo.

Lue artikkeli
Uutinen