M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

M&M Kodinturva muutti Werstaaseen

Kodinturvapalveluja tarjoava M&M Kodinturva Oy muutti Werstaalle marraskuun alussa. Yritys tarjoaa turvatuotteita ja -palveluja sekä kotitalouksille että pienyrityksille. Kokonaispalveluun sisältyy turvalaitteisto, asennukset sekä huoltopalvelu.

– Kaikki neljä työntekijäämme ovat yrittäjähenkisiä ihmisiä, jotka ovat työskennelleet yhdessä jo aikaisemmin. Heidän oli helppo lähteä mukaan, kun M&M Kodinturva perustettiin hieman vajaa pari vuotta sitten, kertoo toimitusjohtaja Miikka Kurvinen.

Yritys etsi uusia toimitiloja, jossa olisi mukava työskennellä ja jonne olisi helppo sopia asiakastapaamisia.

– Etsimme katutason tilaa, jonne ihmisten olisi helppo tulla. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun kuulimme Werstaasta. Täällä on toimiva työympäristö, jossa pysäköintimahdollisuuskin on hyvin järjestetty. Se olikin Werstaan etuna, sillä liikumme paljon autoilla asiakkaiden luo ja autot on helppo jättää pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä toimistoon, jatkaa Kurvinen.

Yritys vahvistuu ensi vuoden alussa viidennellä työntekijällä.

– Turvapalveluista kiinnostuneiden kannattaa sopia tapaaminen etukäteen. Päivät kuluvat suurelta osin asiakaskäynneillä, jolloin olemme vähemmän toimistolla, päättää Kurvinen.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen uusi coworking-tilakonsepti, josta löytyy työhuoneita sekä avotilassa sijaitsevia työpöytiä, työkahviloita, neuvotteluhuoneita, hiljaisia huoneita ja erilaisia rentoon oleskeluun sopia tiloja. Werstaan monipuolinen tilavalikoima mahdollistaa erikokoisten yritysten, freelancereiden ja etätyöntekijöiden löytävän tarpeeseensa ja budjettiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden sekä tarjoaa sosiaalisia suhteita, työkavereita ja kokonaisen yhteisön siellä työskentelevien ihmisten iloksi ja hyödyksi.


M&M Kodinturvan toimisto sijaitsee Werstaan viidennessä kerroksessa.

 

Lue myös

TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yritys on turkulainen startup, joka on perustettu vuonna 2011. Yrityksessä työskentelevät Fredrik Bjurström ja Pyry Liukas, jotka ovat molemmat olleet mukana yrityksessä sen perustamisesta lähtien.

Lue artikkeli
Uutinen
Jenna, luisteleva markkinoija

Jenna, luisteleva markkinoija

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Jenna Lainio, olen juuri tulossa lounaalta China Jadesta DataCitystä. Työskentelen Åbo Akademin informaatioteknologian laitoksella ICT-Cityssä, jossa toimin viestintä- ja PR-koordinaattorina kahdessa eri tutkimusprojektissa.

Lue artikkeli
Blogi
Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbankenin Hämeenkadun konttori muuttaa helmi-maaliskuun aikana ElectroCityyn. Kun tulevan pankkitilan saneeraus valmistuu vuodenvaihteessa, Handelsbankenilla on käytössään uudet, avarat toimitilat kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen