M&M Kuntotalo tulee Turun uuteen palloiluhalliin

M&M Kuntotalo tulee Turun uuteen palloiluhalliin

M&M Kuntotalo avaa toimipisteen Turun uuteen palloiluhalliin Lemminkäisenkadulle. Palloiluhallin ja M&M Kupittaan tilojen arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden syksyllä. Kuntokeskuksen uusissa tiloissa on vajaa 1900 neliötä.

M&M Kupittaa tulee olemaan uuden ajan täyden palvelun kuntokeskus, joka sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien varrella lähellä muita liikuntamahdollisuuksia ja palveluja. M&M Kupittaalla tulee olemaan myös hyvät pysäköintitilat. Palveluihin tulee kuulumaan laaja ja avara kuntosali, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, laadukkaat saunaosastot ja hierontapalvelut sekä sisäpyöräilysali. M&M Kupittaa panostaa myös vapaapainoalueeseen sekä eri lajiryhmien erikoisharjoitteluun.

– M&M Kuntotalo Kupittaasta on tulossa hieno kokonaisuus. Pystymme tuottamaan laadukkaita hyvinvointi- ja kuntosalipalveluita koko hallin käyttäjille. Keskeinen sijainti Kupittaan alueella antaa hyvät mahdollisuudet yritysten työhyvinvointi- ja liikuntapäivien järjestämiseen, M&M Kuntotalon toimitusjohtaja Jani Hurme kertoo tyytyväisenä.

Palloiluhalli ja M&M Kuntotalon toimipiste tulevat monipuolistamaan koko Kupittaan ja Turku Science Parkin alueen urheilu- ja liikuntatarjontaa.

– Sisäpalloilun olosuhteet tulevat paranemaan merkittävästi Turussa. Uusi palloiluhalli sekä M&M Kuntotalo Kupittaa muodostavat kattavan kokonaisuuden yhdessä Marli Areenan, Veritas Stadionin ja Kupittaanpuiston liikuntapaikkojen kanssa, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

M&M Kuntotalo toimii tällä hetkellä Kalevantien, Koulukadun ja Raisiontorin toimipisteissä.

Lisätietoja:

M&M Kuntotalo
Jani Hurme, toimitusjohtaja
050 4333 444
jani.hurme(a)mmkuntotalo.fi

Turun Teknologiakiinteistöt
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
0400 960 626
mikko.lehtinen(a)teknologiakiinteistot.fi


Kuvat M&M Kuntotalo Kalevantieltä.

Lue myös

Startup-yrittäjä Matti

Startup-yrittäjä Matti

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Matti Tarmio, startup-yrityksemme toimisto on SparkUpin tiloissa ElectroCityssä.

Lue artikkeli
Blogi
Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtien ideakilpailun työt nähtävillä

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtien ideakilpailun työt nähtävillä

Turkulaisille arkkitehdeille järjestettiin kesällä 2015 kilpailu, jossa pyydettiin ideoimaan vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtuurista toteutusta Turku Science Parkin ytimeen. Arkkitehtejä pyydettiin ideoimaan, millainen vierailukeskus on tilana ja miten se sitoo alueen rakennukset luontevasti yhteen. Myös vierailukeskuksen muuntojoustavuutta ja...

Lue artikkeli
Uutinen
Jonna junailee Kouvolasta Turkuun

Jonna junailee Kouvolasta Turkuun

Kuka olet ja millä asioilla liikut? Olen Jonna Ranne, tulen juuri lounaalta ammatti-instituutin Snack-Citystä.

Lue artikkeli
Blogi