Maaria Rahikainen Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi

Maaria Rahikainen Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi

OTM Maaria Rahikainen on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi. Hän vastaa muun muassa transaktioiden ja sopimusten lainmukaisuudesta sekä yhtiön riskinhallinnasta. Rahikainen kuuluu myös yhtiön johtoryhmään.

Rahikainen työskenteli ennen Turun Teknologiakiinteistöihin siirtymistään melkein kaksi vuosikymmentä pankissa, viimeisimpänä Handelsbankenissa muun muassa konttorinjohtajana. Monipuolisissa rahoitusalan työtehtävissä hän pääsi näkemään läheltä myös kiinteistöalan toimintaa.

– Minulla oli vahva käsitys siitä, minne olen tulossa. Rahoitusmaailmassa ja nykyisessä työssäni juristina on samoja piirteitä: ennakointi on avainasemassa, kun asiakkaiden tarpeita kuunnellaan ja niitä pyritään täyttämään kattavasti. Sitä kautta saan haastaa itseäni, mikä tekee työstä kiehtovaa. On hienoa päästä mukaan innostuneeseen työyhteisöön, Maaria Rahikainen sanoo.

Turussa asuvn Rahikaisen vapaa-aika kuluu perheen parissa, johon kuuluu miehen ja kahden lapsen lisäksi neljä koiraa.

– Greyhound-koiramme pitävät huolen, että lenkkeilemme päivittäin. Harrastuksiini kuuluu myös crossfit, Rahikainen kertoo.

Lisätietoja: 
Maaria Rahikainen, yhtiölakimies
Puh. 050 336 3808
maaria.rahikainen(a)teknologiakiinteistot.fi

Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja    
Puh. 0400 960 626             
mikko.lehtinen(a)teknologiakiinteistot.fi

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 154 000 neliömetriä ja tilojen keskimääräinen käyttöaste noin 95 %.

 

Lue myös

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämään laskiaistapahtumaan tiistaina 14.2. klo 11.00 - 13.00 Kupittaan luistelumadolle! Vietä raikas lounastauko luistellen ja ulkoillen hyvässä seurassa Kupittaanpuistossa. Luistelumadon lähettyvillä on tarjolla on Ravintola Maunon hernekeittoa sekä laskiaispullia, joita on saatavilla koko tapahtuman ajan....

Lue artikkeli
Tapahtuma
Viikon vastaantulija: Mari Sandell FFF:ltä pistää aistit testiin

Viikon vastaantulija: Mari Sandell FFF:ltä pistää aistit testiin

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Aikakapseleita ja uhrilahjoja

Aikakapseleita ja uhrilahjoja

Vielä tässä vaiheessa työnimellä Vierailu- ja innovaatiokeskus tunnetun rakennuksen peruskivi muurattiin 11.1.2017 tänne Turku Science Parkiin. Juhlallisin menoin suoritettava peruskivenmuuraus tarkoittaa tilaisuutta, jossa rakennuksen perustuksiin muurataan metallilieriö. Lieriön sisälle laitetaan mm. peruskirja, kolikoita ja päivän sanomalehti....

Lue artikkeli
Blogi