Maija ja Emmi

Maija ja Emmi

Keitä olette ja millä asioilla liikutte?

– Olen Maija Rihko, olen töissä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa eli TUOssa liikuntakoordinaattorina. Tulimme syömään tänne Mauno Deliin Triviumiin. Täällä on päivän paras ruoka: lohta ja parsarisottoa!

– Olen Emmi Niiniaho, työskentelen myös Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa. Vastaan jäsenpalveluista ja koordinoin myös erilaisia tapahtumia.

Mitä meneillään ammattikorkeassa?

Maija: – Parhaillaan on menossa opetukseton viikko. Se tarkoittaa opiskelijoille sekä lomapäiviä että tenttejä. Huomaa selvästi, että kampuksella on nyt hiljaisempaa.

Emmi: – Ajankohtaista on myös tulevat edustajistovaalit, jotka pidetään marraskuun alussa.

Turku Science Park on siis tuttu juttu?

Maija: – Meidän molempien työpiste sijaitsee Lemminkäisenkatu 30:ssa, eli tässä aivan naapurissa. Kyllä alue on jo tullut tutuksi, enemmän tosin liikumme esim. ICT-Cityn alueella, siellä on paljon meidän opiskelijoitamme.

Emmi: – Minä olen myös itse opiskellut AMK:ssa Lemminkäisenkadulla, joten tunnen alueen tosi hyvin.

Jos saisitte päättää, mitä haluaisitte tänne Turku Science Parkin alueelle?

Maija: – Liikuntakoordinaattorina haluaisin enemmän arkista aktiivisuutta ulkoalueille. Piha-alueet ovat hiekkakenttiä, joita voisi hyödyntää paremmin. Esimerkiksi BioCityssä sisäkäytävällä on kivasti tehty hyppelyruutuja, jotain sen kaltaista voisi olla ulkonakin.

Emmi: – Olen samoilla linjoilla liikunnan suhteen. Tänne tarvittaisiin myös iso liikuntatila, jota voisi käyttää myös muissa tapahtumissa.

Mikä on parasta juuri nyt?

Maija: – Pidän pitkän viikonlopun, eli perjantaina olen jo vapaalla. Parasta on myös aurinkoinen syysilma!

Emmi: – Olen menossa lauantaina Hansan viini- ja ruokajuhlille, joita odotan jo innolla! Kiinnostavaa nähdä, miten Thalian kortteli on saatu muutettua ravintolatyyppiseksi paikaksi.

Hyvää viikonloppua molemmille!


Emmi ja Maija tavattiin lounaalla TriviumCityssä.?

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumassa jääkiekkoa ja verkottumista

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumassa jääkiekkoa ja verkottumista

Keskiviikkona 7.10. järjestetty Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma houkutti taas salin täydeltä jääkiekon ystäviä ravintola Maunoon. Tapahtuman alussa TUTO Hockeyn päävalmentaja Ismo Lehkonen kertoi joukkueen kuulumisia sekä pohjusti illan ottelua Heinolan Peliittoja vastaan. Kuulimme myös hyökkääjä Tuukka Pulliaisen mietteitä, ja hallituksen...

Lue artikkeli
Uutinen
Opastamista oppimassa

Opastamista oppimassa

Jokainen meistä on useinkin ollut tilanteessa, jossa pitää tuntemattomasta paikasta löytää jokin tietty ihminen, tila tai palvelu. Miten sinne löytää, millä kulkupelillä mennä ja minne sen mahdollisesti saa pysäköityä? Sitten vielä se viimeinen silaus: mikä ovi avata, mihin suuntaan kääntyä ja missä se hissikin oikein on?

Lue artikkeli
Blogi
Vuoden suurin vuokraus: LG Turkuun

Vuoden suurin vuokraus: LG Turkuun

Eteläkorealainen viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turku Science Parkiin. Uusi tutkimuskeskus keskittyy 5G-radiotekniikan ratkaisuihin ja niihin soveltuvien integroitujen radiopiirien suunnittelemiseen. Keskus tekee tutkimusta myös muilla...

Lue artikkeli
Uutinen