Mikon uudenvuodenlupaus vol. 2

Hyvää uutta vuotta kaikille! Vuosi sitten kerroin, miten vuosi 2013 oli Teknologiakiinteistöille onnistunut, ja tein uudenvuodenlupauksen omasta ja yhtiön puolesta vuodelle 2014:

Niin ja se minun uudenvuodenlupaukseni vuodelle 2014: Lupaan hoitaa ongelmat ja varautua tuleviin ongelmiin, mutta ennen kaikkea lupaan katsoa positiivisena tulevaisuuteen. Lupaan omalta osaltani olla kehittämässä tulevaisuuden Turkua, on se sitten mikä tahansa. Lupaan myös olla kadehtimatta muita ja olla sen sijaan ylpeä omista saavutuksistamme. Välineet ja kestävä pohja positiivisen tulevaisuuden luomiseen meillä Turun seudulla jo on, käytetäänkö niitä yhdessä?

Mitä Turun Teknologiakiinteistöt lupaa? Laittaa suuremman vaihteen päälle ja painaa kaasun hymyillen pohjaan!

http://www.teknologiakiinteistot.fi/fi/ajankohtaista/blogi/uudenvuodenlupaus

Nyt vuotta myöhemmin voin ylpeänä todeta, että pidimme lupauksemme. Vuosi 2014 oli kaikin tavoin onnistunut jopa paremmin kuin uskalsin unelmoida. Teknologiakiinteistöissä ostimme kiinteistöjä reilulla 45 miljoonalla eurolla, teimme korjauksia tai sitouduimme korjaamaan kiinteistöjä 30 miljoonalla eurolla, eli investoimme taseeseemme nähden todella paljon. Itse asiassa taseemme kasvoi vuoden 2014 aikana yli 40 prosenttia ylittäen 200 miljoonaa euroa! Lisäksi saimme 13 miljoonaa euroa uutta omaa pääomaa, ja uudelleen rahoitimme koko silloisen velkasalkkumme 105 miljoonaa euroa.

Tärkein asia eli toimintamme palvelukonsepteineen meni selvästi eteenpäin. Me emme ole tyhjiä seiniä ylläpitävä aavekaupunki ilman merkitystä, vaan vuosi sitten määrittämämme mukaisesti innovatiivinen, vastuullinen, positiivinen ja avoin palveluyhtiö. Olemme pystyneet tukemaan innokkaiden ja kekseliäiden ihmisten tavoitteita sekä päivittäistä arkea. Me pystymme katsomaan tulevaisuuteen positiivisesti, ja Turun telakkauutisten jälkeen uskon, että monen muunkin kyky nähdä positiivisuutta on kasvanut. Ja mikä tärkeintä, me Teknologiakiinteistöissä olemme tehneet päättäväisesti töitä saadaksemme sen kaiken, mitä olemme saavuttaneet. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman toimivaa itsensä joka päivä likoon pistävää tiimiä. Kiitos heille!

Itselleni kovin juttu oli kuitenkin luopuminen ”unelmatyöstäni” vaihtaakseni sen toiseen haasteeseen, eli irtisanouduin tilajohtajan virasta jatkaakseni Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtajana.

Vuoden 2015 osalta minun ei tarvitse luvata mitään uutta. Lupaus vuodelle 2014 pitää myös vuonna 2015 ja siitä eteenpäin. Me hymyilemme ja vaihdamme vielä isomman vaihteen päälle! Sen tosin lupaan, että vuonna 2015 teemme kaiken vieläkin paremmin mitä teimme vuonna 2014. Maailma ympärilläsi on juuri niin positiivinen kuin sinä itse olet!

Mikko Lehtinen
Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja

Lue myös

Starbucks-kahvipiste ICT-Cityyn

Starbucks-kahvipiste ICT-Cityyn

ICT-Cityn katutason aulaan avataan Starbucks On The Go -kahvipiste tiistaina 13.1.2015. Kahvipiste toimii itsepalvelukahvilana, joka tarjoaa useita Starbucksista tuttuja kahveja, erikoiskahveja ja kuumia juomia. Kahvipavut jauhetaan tuoreeltaan tilauksen yhteydessä, mikä takaa kahvin tuoreen maun.

Lue artikkeli
Uutinen
Teknologiakiinteistöt osti yhdeksän kiinteistön kokonaisuuden Turun kaupungilta

Teknologiakiinteistöt osti yhdeksän kiinteistön kokonaisuuden Turun kaupungilta

Turun Teknologiakiinteistöt kasvatti jälleen kiinteistöomistustaan, kun se osti yhdeksän kiinteistön kokonaisuuden Turun kaupungilta. Kauppaan sisältyy viisi toimistorakennusta keskusta-alueella, yksi ravintola sekä kaksi tonttia.

Lue artikkeli
Uutinen