Mobiilimarkkinointi Routa muutti DataCityyn

Mobiilimarkkinointi Routa muutti DataCityyn

Digitaalisen markkinoinnin palveluja tarjoava Routa muutti huhtikuun alussa Turku Science Parkiin. Roudan vajaan 800 neliömetrin toimitilat sijaitsevat DataCityssä Lemminkäisenkadulla ja niissä työskentelee 60 henkilöä.

- Routa on kasvanut viime vuodet kovaa vauhtia ja entiset tilamme Logomossa kävivät meille pieniksi, jonka vuoksi aloimme etsiä uusia tiloja. Aikaisemmin meillä oli kolme erillistä toimipistettä, joten saman katon alle pääseminen tuli tarpeeseen, kertoo Roudan toimitusjohtaja Jani Leppänen.

Turku Science Park on Roudalle tuttu paikka jo vuosien takaa, sillä yhtiö toimi alkuaikoinaan Turku High Tech Centressä muutaman sadan metrin päässä DataCitystä.

- Odotuksemme Turku Science Parkista ovat korkealla, sillä alueella tapahtuu paljon ja kehityssuunnitelmat kuulostavat hyviltä. Pääsimme itse suunnittelemaan uusia tilojamme ja ne vaikuttavat oikein toimivilta ja viihtyisiltä. Porukka on tykännyt ja valoa tulee monesta suunnasta, Leppänen jatkaa.

Roudassa työskentelee 85 digimarkkinoinnin ammattilaista, jotka palvelevat jo 5500 suomalaista yritystä. Routa toimii Turussa, Helsingissä, Porissa ja Tampereella. Routa on osa Sanoma-konsernia.

Lue myös

Viikon vastaantulija: Suvi palvelee Elixia Triviumilla

Viikon vastaantulija: Suvi palvelee Elixia Triviumilla

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Suvi Lehto ja työskentelen Elixia Trivium -kuntokeskuksessa asiakaspalveluvastaavana.

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 9.5.! Ilta alkaa seurustelulla sekä FC Interin ja TUTO Hockeyn kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–IFK Mariehamn -peliin Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Turun AMK ja Teknologiakiinteistöt solmivat yhteistyösopimuksen

Turun AMK ja Teknologiakiinteistöt solmivat yhteistyösopimuksen

Turun ammattikorkeakoulu ja Turun Teknologiakiinteistöt solmivat 15.4. yhteistyösopimuksen, joka koskee kampushankkeen eteenpäin viemistä. Hankkeen tarkoituksena on, että Turun Teknologiakiinteistöt toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun toiminnot samaan paikkaan kokoavan kampuksen Turku Science Parkiin. Ammattikorkeakoulu tulisi kiinteistöön vuokralaiseksi...

Lue artikkeli
Uutinen