Turun Teknologiakiinteistöt osakkaaksi Monttu Ventures -sijoitusyhtiöön

Turun Teknologiakiinteistöt osakkaaksi Monttu Ventures -sijoitusyhtiöön

Turun Teknologiakiinteistöt osallistui Monttu Ventures Oy:n perustamisosakeantiin vuoden 2018 alussa. Teknologiakiinteistöistä tuli näin yksi yhtiön yritys- ja yhteisökumppaneista, jotka tarjoavat Monttu Venturesille tai se kohdeyritykselle palveluitaan.

Monttu Ventures on Turun kauppatieteiden ylioppilaiden ja Turun Kauppakorkeakoulun alumnien perustama kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka tukee turkulaisia korkeakoulutaustaisia kasvuyrityksiä. Yhtiön toiminnan kohteena ovat alkuvaiheen startup-yhtiöt toimialasta riippumatta, joissa vähintään yksi perustajista on turkulaisen korkeakoulun opiskelija, alumni tai henkilökunnan jäsen.

Kasvuyrityksille on tarjolla mentorointia, kontakteja ja osaamista. Monttu Ventures tekee myös sijoituksia kohdeyrityksiinsä. Osakasverkoston avulla se myös edistää kokonaisvaltaisesti Turun seudun startup-maailman toimintaa. Monttu Venturesin toiminta on osa Turun tiedepuiston alueen ekosysteemin rakentamista, sillä Teknologiakiinteistöjen tavoitteena on tukea yhtiön kautta alueen yritysmaailmaa sekä alueen opiskelijoita ja toimijoita.

– Alueella toimiva kasvuyrityksiin keskittynyt sijoitusyhtiö tukee osaltaan SparkUpin, Werstaan ja Potkurin toimintaympäristöä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni yritys ja palvelu löytäisi toimitilansa meiltä, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

 

Lue myös

Haluatko malliksi valokuvauksiin?

Haluatko malliksi valokuvauksiin?

Haluatko saada itsestäsi ammattilaisen ottamia valokuvia? Tule malliksi Teknologiakiinteistöjen mainoskuviin!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Käsilläseisova konsultti

Käsilläseisova konsultti

Tämän viikon vastaantulija vietiin tutustumaan Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen.

Lue artikkeli
Blogi
Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Marjo valmentaa tulevaisuuden yrittäjiä

Tämän viikon vastaantulija tavattiin DataCityssä sijaitsevassa Turun ammatti-instituutin hyvinvointikeskus Wisiossa.

Lue artikkeli
Blogi