Nordean online-konttori DataCityyn

Nordean online-konttori DataCityyn

Nordea avaa online-konttorin DataCityyn toukokuussa. Tuleva 344,5 neliömetrin pankkitila on remontoitu ja se sijaitsee DataCityn B-portaan kuudennessa kerroksessa.

Varsinaisia live-asiakkaita tilassa ei tulla palvelemaan, vaan palvelu keskittyy sähköiseen palveluun ja puhelinpalveluun. Konttori antaa vaativaa asiakaspalvelua eli asuntolaina- ja säästöneuvotteluja sekä muita vakuudellisia luottoja koskevaa palvelua.

– Nordea tarjoaa verkkopalvelua, jossa voidaan olla videoyhteydessä asiakkaan kanssa, ja materiaalia voidaan myös jakaa kuvaruudulla. Asiakkaan päätelaitteena on useimmiten tabletti tai tietokone, mutta palvelu onnistuu myös esimerkiksi iPhonen kautta, kertoo konttorinjohtaja Juho Koli.

DataCityssä Nordean asiakkaita palvelee kymmenen hengen tiimi, ja palvelua saa myös ruotsiksi.

– Pankkipalvelujamme saa myös joustavasti ilta-aikaan. Ns. kivijalkapankeissa asiointi vähentyy koko ajan, ja yhä useampi haluaa ensisijaisesti palvelua verkossa itselle parhaiten sopivaan aikaan. Tähän kysyntään pyrimme nyt vastaamaan, Koli jatkaa.

Turun talousalueella Nordea palvelee Kauppatorin, Hämeenkadun, Länsikeskuksen ja Skanssin konttoreissa sekä Raisiossa ja Naantalissa, ja online-konttori tulee täydentämään näiden toimipisteiden palveluja.

Lue myös

Viikon vastaantulija: Jenni on tämän kevään ylioppilas

Viikon vastaantulija: Jenni on tämän kevään ylioppilas

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Jenni Korhonen ja olen oikeustieteilijöiden ainejärjestö Lexin valmennuskurssilla, joka järjestetään BioCityn Presidentti-auditoriossa.

Lue artikkeli
Blogi
Werstas, pirteä puolivuotias

Werstas, pirteä puolivuotias

Paljon on jo ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun ElectroCityssä sijaitseva yhteisöllinen työtila Werstas avautui marraskuussa 2015. Asiakkaat ovat asettautuneet uusiin tiloihin: toiset muuttivat heti marraskuussa, toiset tulivat kuluvan vuoden puolella. Myös mobiiliasiakkaat eli ilman omaa työhuonetta olevat ovat löytäneet Werstaan: heitä näkee työskentelevän...

Lue artikkeli
Blogi
Grassmark muutti TriviumCityyn

Grassmark muutti TriviumCityyn

Tapahtuma- ja televisiotuotantoyhtiö Grassmark Oy muutti TriviumCityyn helmikuussa. Katutason tilassa on toimiston lisäksi kuvaus- sekä äänitysstudiot.

Lue artikkeli
Uutinen