Onko asiakas tyytyväinen?

Onko asiakas tyytyväinen?

Kysymykseen, mitä on asiakastyytyväisyys, on vastauksia yhtä paljon kuin asiakkaita - saattaapa saman henkilön vastaus jopa muuttuakin tietyssä hetkessä tilanteen mukaan. Kirjallisuuden teoriaviidakko on lisäksi täynnä asiakastyytyväisyyteen liittyviä oppeja: tarve, tarpeen tyydyttäminen, palveluodotukset, totuuden hetki, koettu laatu, uskollisuus.

Meille totuuden hetki on jatkuvaa. Vaikka vuokralaisellamme ei olisi tarvetta muutoksiin, pyrimme ylläpitämään toimivaa kokonaisuutta.

Loppujen lopuksi asiakastyytyväisyys on yksilöllistä, ja jokainen kokee asiat eri tavalla. Yleensä tyytyväisyys tai tyytymättömyys on selkeästi kuvailtavissa, kuten loppuvuodesta 2013 tehty asiakastyytyväisyyskyselymmekin kertoo. Toisinaan taas pitää keskustella pidempäänkin, jotta löytyy yhteinen sävel ja ratkaisu.

Tulenkin olemaan yhteydessä kaikkiin vuokralaisiimme tämän kevään ja kesän aikana. Haluan tietää, mitä teille kuuluu ja luoda helpot sekä luottamukselliset välit. Kohtaaminen ja keskustelu toivottavasti helpottavat entisestään vuorovaikutusta, joka on avain asioiden eteenpäin viemiseen.

Kaikki ei ehkä tapahdu hetkessä, mutta toimeen tartutaan varmasti.

Julia Teräväinen
Turun Teknologiakiinteistöjen asiakasvastaava


Nähdään täällä toimistolla!?

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöillä takana onnistunut vuosi

Turun Teknologiakiinteistöillä takana onnistunut vuosi

Turun Teknologiakiinteistöjen tilinpäätös 1.1.2013 – 31.12.2013 Turun Teknologiakiinteistöjen vuosi 2013 onnistui toiminnallisesti ja taloudellisesti erinomaisesti. Konsernin liikevaihto ja voitto kasvoivat selvästi vuodesta 2012. Lisäksi yhtiö panosti merkittävästi toiminnan kehittämiseen sekä investoi voimakkaasti.

Lue artikkeli
Uutinen
Käyttökokemuksen suunnittelua Yritystä kehiin –tapahtumassa

Käyttökokemuksen suunnittelua Yritystä kehiin –tapahtumassa

Keskiviikkona 26.2. järjestettyyn Yritystä kehiin –aamiaistapahtumaan osallistui lähes 70 kuulijaa. Tapahtuman aiheena oli käyttökokemuksen suunnittelu ja esiintyjinä Matti Helenius Adagesta, Mikko Kämäräinen Infinitystä ja tutkija Eyal Eshet Åbo Akademista.

Lue artikkeli
Uutinen
Q-Park tiedottaa

Q-Park tiedottaa

Autohalleissa rekisteritunnistuksen testi- ja käyttöönottotöitä viikolla 8 Q-Park suorittaa Turun Teknologiakiinteistöjen puomillisilla pysäköintialueilla rekisteritunnistuksen testi- ja käyttöönottotöitä viikon 8 aikana. Työt pyritään tekemään niin, ettei pysäköintiin tule käyttökatkoksia. Puomit saattavat olla hetkellisesti avoinna testien aikana....

Lue artikkeli
Uutinen