Parasta joulua!

Parasta joulua!

Vaikka vuosi 2020 oli monessa mielessä sellainen, että useimmat meistä toivoisivat sen olleen vain pahaa unta, ei niin huonoa, etteikö aina jotain hyvääkin.

Teknologiakiinteistöissä vuosi 2020 tullaan koronan lisäksi muistamaan ainakin siitä, että Itäharjun muuttuminen toimisto- ja asuinalueeksi alkoi, huikea Turun ammattikorkeakoululle rakennutettu EduCity valmistui ja Turun Tiedepuistoon saatiin polkupyörätelinettä esittävä seitsemänmetrinen taideteos. Muistiin kuluneesta vuodesta jää myös se, että BioCity muuttui valkoisesta mustaksi, palkkasimme kahdeksan uutta työntekijää ja kyselivätpä yritykset ja organisaatiot meiltä kaikesta huolimatta toimitilojakin 146 kertaa.

Olkoon joulu tämän vuoden parasta aikaa meille kaikille. Vaikka Tiedepuiston yhteiset puurot jäivät tänä vuonna syömättä ja rakkaimmat ihmiset ehkä kotiympyröissäkin näkemättä, tehdään kukin joulusta paras itsellemme ja niille, joiden kanssa sitä saamme viettää. Ja tavataan taas ensi vuonna, entistä kiitollisempina siitä, että voimme jälleen olla yhdessä.

Terveisin,
Teknologiakiinteistöjen porukka

Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin varatut rahat SOS-Lapsikylälle.

Lue myös

Karu, karumpi, parkkihalli?

Karu, karumpi, parkkihalli?

1970-luvun poliittisessa trillerissä All the President’s Men on painostava kohtaus, jossa Robert Redfordin näyttelemä toimittaja jututtaa salaista tietolähdettään parkkihallin hämärässä. Kelmeä valaistus jättää betonipilarin varjossa seisovan hahmon kasvot hämärän peittoon, ja hallissa kaikuva viheltely saa miehet vilkuilemaan hermostuneesti olkansa...

Lue artikkeli
Blogi
Turun Tiedepuistoon lisää modernia toimistotilaa

Turun Tiedepuistoon lisää modernia toimistotilaa

Turun Teknologiakiinteistöt ja rakennusliike NCC ovat solmineet hankekehitysvaiheen sopimuksen koskien uuden toimistorakennuksen toteuttamista Turun Tiedepuistoon osoitteeseen Lemminkäisenkatu 20-22.

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

Kesäkuussa ElectroCityssä sattuneen tulipalon korjaustyöt on saatu valmiiksi ja ElectroCity on luovutettu urakoitsijalta takaisin Teknologiakiinteistöille. Arvioitu käyttöönottopäivä saneeratuille tiloille on 4.1.2021.

Lue artikkeli
Uutinen