ParkCityn harjannostajaisissa juhlistettiin hyvin edennyttä projektia

ParkCityn harjannostajaisissa juhlistettiin hyvin edennyttä projektia

YIT:n aluejohtaja Jyrki Meri toi YIT:n tervehdyksen ParkCityn harjannostajaisiin.

Torstaina 22.9. vietettiin Joukahaisenkadulle rakennettavan ParkCityn harjannostajaisia.

Turun Tiedepuistoon Kupittaan rautatieaseman viereen toteutettavan pysäköintilaitos ParkCityn rakentaminen on edennyt huimaa vauhtia. Etuajassa, suunnitelmista poiketen jo tämän vuoden lopulla, valmistuvaan pysäköintilaitokseen tulee 1 000 parkkipaikkaa ja 90 paikkaa polkupyörille. Autopaikoista 20 on sähköautopaikkoja ja lisäksi pysäköintilaitoksessa on varaus lisätä sähköautopaikkojen määrää 200:aan.

Sopimuspysäköinnistä ParkCityssä vastaa Aimo Park, joka on hallinnoi myös muita Teknologiakiinteistöjen omistamia parkkihalleja. ParkCityn myötä Teknologiakiinteistöjen omistamien parkkipaikkojen määrä kasvaa lähes 50 prosentilla.

Pysäköintilaitokseen tulee pysäköintipaikkoja noin 1 000 autolle ja 90 polkupyörälle.

Harjannostajaiset ovat perinteiden rakentamiseen liittyvä merkkipaalu, joissa juhlitaan harjakorkeuteen edenneen rakennushankkeen edistymistä. ParkCityn harjannostajaisia vietettiin perinteitä kunnioittaen, mutta vivahduksella uusia tuulia.

Tarjolla harjannostajaisissa oli hernekeittoa ja pannukakkua sekä kakkukahvit. Teknologiakiinteistöjen puolesta tilaisuudessa puhui hankkeen rakennuttajana toimiva Miika Tuominen. YIT:n sanat puolestaan lausui YIT:n Lounais-Suomen aluejohtaja Jyrki Meri. Musiikista tapahtumassa vastasi pianisti-laulaja Eveliina Jaatinen.

Tapahtumaan osallistui ParkCityn rakentamisesta vastaavan YIT:n henkilökuntaa rakennustyöntekijöistä työmaavastaaviin sekä hankkeen suunnittelijoita, alihankkijoita ja tilaajan eli Teknologiakiinteistöjen edustajia.

Lue myös

Kuinka Tiedepuistossa säästetään talven aikana energiaa?

Kuinka Tiedepuistossa säästetään talven aikana energiaa?

Turun Tiedepuistossa vastataan Ukrainan sodan aiheuttamaan energiakriisiin erilaisilla energiansäästötoimilla. Nämä toimet edistävät sähkön riittävyyttä tulevana talvena.

Lue artikkeli
Uutinen
Are muutti Turun Tiedepuistoon

Are muutti Turun Tiedepuistoon

Talotekniikkayritys Are löysi uudet toimitilat Turun Tiedepuistosta. Mikä sai Aren muuttamaan ja kuinka arki uudessa ympäristössä on käynnistynyt?

Lue artikkeli
Uutinen
Teknologiakiinteistöjen asiakkaat kohtaavat tapahtumissa

Teknologiakiinteistöjen asiakkaat kohtaavat tapahtumissa

Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskentelevien ihmisten sähköposteihin kilahtaa säännöllisesti kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Mistä tapahtumissa on kyse ja kuka niihin saa osallistua?

Lue artikkeli
Uutinen