Pizzan uusi aikakausi – Fizza tuo joustavuutta Tiedepuiston lounastarjontaan

Pizzan uusi aikakausi – Fizza tuo joustavuutta Tiedepuiston lounastarjontaan

Turun Tiedepuiston lounasvaihtoehtojen uusin tulokas on mainetta niittänyt Fizza pizza-automaatti. Kätevästi ElectroCityn ja BioCityn välissä sijaitseva pizza-automaatti keräsi lounasaikaan Tiedepuistolaisia nauttimaan uunituoreesta pizzasta. Tutustuimme Fizzaan lounasaikaan yhdessä Turun alueen Fizzan perustajan Mika Vilkin kanssa. Minkälaisen lisän Fizza tuo Tiedepuistoon?

– Tiedepuisto on Fizzalle ihanteellinen sijainti, sillä automaatti sijaitsee vilkkaan liikenteen solmukohdassa. Paikka houkuttelee erityisesti lounasaikaan ja myöhäiseen iltaan, palvellen alueen asukkaita, opiskelijoita ja liikkuvaa yötyötä tekeviä, Mika Vilkki kertoo.

Automaatista saa vastapaistetun pizzan suoraan uunista kolmessa minuutissa. Kotona paistettavaksi pizzan saa mukaansa jopa puolessa minuutissa.

Ranskasta lähtöisin oleva idea pizza-automaatista tuotiin Suomeen vuonna 2021. Turun alueelle ensimmäiset Fizza-automaatit ilmestyivät kesällä 2023 Kaarinaan.

– Kaarinan Fizza-automaatti sijaitsee kätevästi saaristoon suuntaavan mökkiliikenteen varrella, mikä näkyi pizzojen myynnissä etenkin kesäaikana. Tiedepuiston Fizza on Turun alueen neljäs automaatti. Näiden lisäksi Fizza sijaitsee myös Raisiossa sekä Vähäheikkilässä, Vilkki kertoo.

Fizzalla on Turun alueella myös laajentumissuunnitelmia ja tavoitteena on, että tulevaisuudessa Turun seudulla sijaitsisi parikymmentä automaattia.

Laadukasta pizzaa joka makuun

Fizzan automaatti tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizzoja, ja valikoimassa on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Asiakkailla on mahdollisuus valita gluteeniton tai vegaaninen vaihtoehto, ja erityisesti gluteenittomasta pizzasta on saatu positiivista palautetta.

Automaatissa pizzat säilytetään jääkaappikylmänä, josta ne tilattaessa siirtyvät pizzauuniin paistettavaksi.

– Esipaistetut pizzamme valmistetaan aivan Tiedepuiston kupeessa Itäharjulla. Automaatissa pizzat säilytetään jääkaappikylmänä ja pyrimme varmistamaan, että automaatissa on aina kattava valikoima jokaiseen makuun, Vilkki lisää.

Helppo tilaus Fizza-sovelluksella

Pizzan voi tilata suoraan automaatin näytöltä, ja myös etukäteen tilaaminen on mahdollista Fizza-sovelluksen avulla. Sovelluksen käyttäjät voivat varmistaa, että haluamansa pizza on saatavilla tarkistamalla automaatin pizzatilanteen ja varaamalla haluamansa pizzavaihtoehdon. Sovelluksesta tilatessa pizza on valmiina automaatissa noudettavissa 7 tunnin ajan.

– Sovelluksesta voi myös tarkistaa automaatin pizzatilanteen ja varata itselleen mieluisen pizzan. Etenkin erikoisruokavalioiden osalta tämä on suosittu ominaisuus, jolla asiakkaat voivat varmistaa, että heidän haluamansa pizza on saatavilla.

Sovelluksella varatessa jokaisen pizzan yhteydessä saa myös koodin, jolla joka kymmenes pizza on ilmainen.

Tutustu pizza-automaattiin Fizzan nettisivuilta osoitteesta https://fizza.fi/.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma yhdisti lentopallon ystävät

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma yhdisti lentopallon ystävät

Suositut Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumat saivat jatkoa marraskuun lopulla, kun lentisilta keräsi täyden salin ihmisiä Vierailukeskus Joen Cave-teatteriin.

Lue artikkeli
Uutinen
Filharmonikot tuovat jouluisen tervehdyksen Tiedepuistoon

Filharmonikot tuovat jouluisen tervehdyksen Tiedepuistoon

Turun Filharmonisen orkesterin kvintetti tulee soittamaan lounaskonsertin tiedepuistolaisten iloksi BioCityn aulaan maanantaina 27.11. klo 12.30. Lounaskonsertissa kuullaan jouluista musiikkia.

Lue artikkeli
Uutinen
Hyvästi turhat antibioottikuurit – ArcDia loi tuotteen, joka mullistaa flunssanhoidon

Hyvästi turhat antibioottikuurit – ArcDia loi tuotteen, joka mullistaa flunssanhoidon

Turun Tiedepuistossa toimivan diagnostiikkayritys ArcDian tavoitteena on, ettei kukaan joutuisi syömään turhia antibioottikuureja ja että flunssasta voisi parantua nopeasti.

Lue artikkeli
Uutinen