Pyjama Films muutti Datakulmaan

Pyjama Films muutti Datakulmaan

Animaatiostudio Pyjama Films muutti Datakulmaan elokuussa. Yritys perustettiin kuluvan vuoden alkupuolella, ja studio löysi 60 neliömetrin toimitilat Datakulman toisesta kerroksesta.

Pyjama Films tekee yritysmainoksia, lyhyitä animaatioita sekä myös elokuvatuotantoja. Yritys työllistää kuusi työntekijää: ohjaajia, animaattoreita ja tuottajan.

– Sijainnilla oli keskeinen merkitys toimitilaa hakiessamme, sillä alueen toimijoiden yhteistyömahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Datakulman tilat olivat sopivat meille, sillä yhteistyötahomme ovat lähellä eikä aikaa kulu matkustukseen, ohjaaja Terhi Väänänen kertoo.

Animaatioiden tekemisessä yhdistyvät luova ala ja business-ajattelu.

– Meillä on yhteistyöprojekteja Turun ammattikorkeakoulun animaatiolinjan kanssa, joka toimii samalla kadulla, joten opiskelijatkin saavat arvokasta alan työkokemusta. Toimimme tiiviisti myös ICT-Cityssä sijaitsevan Turku Game Labin kanssa: pelialan ja animaation välille syntyy luontevasti yhteistyötä, Väänänen jatkaa.

Tällä hetkellä valmisteilla on animaatiosarja Planet Z, joka perustuu Maria Björklundin sarjakuviin. Sarja on suunnattu lapsille, mutta se sopii myös aikuiseen makuun.


Pyjama Filmsin Kari Pieskä ja Terhi Väänänen viihtyvät Datakulmassa.

Lue myös

Maija ja Emmi

Maija ja Emmi

Keitä olette ja millä asioilla liikutte?

Lue artikkeli
Blogi
Vuoden suurin vuokraus: LG Turkuun

Vuoden suurin vuokraus: LG Turkuun

Eteläkorealainen viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turku Science Parkiin. Uusi tutkimuskeskus keskittyy 5G-radiotekniikan ratkaisuihin ja niihin soveltuvien integroitujen radiopiirien suunnittelemiseen. Keskus tekee tutkimusta myös muilla...

Lue artikkeli
Uutinen