Pysäköintimuutos on onnistunut erinomaisesti

Pysäköintimuutos on onnistunut erinomaisesti

Turun Teknologiakiinteistöjen omistamien pysäköintialueiden siirtyminen Q-Parkin operoitavaksi on onnistunut erinomaisesti. Marraskuussa toteutettu muutos on parantanut pysäköintipalveluiden laatua Turku Science Parkin alueella sekä lisännyt merkittävästi lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettujen parkkiruutujen määrää.

Ennen muutosta Turun Teknologiakiinteistöt tarjosi asiakkailleen ainoastaan kuukausisopimuksellisia pysäköintipaikkoja. Q-Parkin otettua pysäköintialueiden operointivastuun itselleen luovuttiin nimetyistä pysäköintiruuduista, mikä on tehostanut pysäköintialueiden käyttöä. Tehostunut pysäköintialueiden käyttö on puolestaan mahdollistanut tuntiperusteisesti veloitettavan lyhytaikaisen pysäköinnin järjestämisen BioCityn autohalliin sekä ICT-talon, DataCityn ja Datakulman piha-alueille.

Muutoksen jälkeen kuukausipysäköinnin määrä pysäköintialueilla on pysynyt ennallaan reilussa 600 sopimuksessa, kun taas tuntiperusteista vieraspysäköintiä käytettiin yksinomaan tammikuun aikana 1070 kertaa. Vieraspysäköinnin huima käyttömäärä on osoittanut paitsi toteutetun muutoksen tarpeellisuuden myös uudistuksen onnistumisen.

- Tilanteesta, jossa emme pystyneet tarjoamaan lainkaan vuoropysäköintiä, olemme päässeet tilanteeseen, jossa vuoropysäköitsijöiden määrä ylittää alkuperäisen kuukausipysäköinnin määrän. Tätä voidaan pitää merkittävänä palvelurakenteen muutoksena. Sen lisäksi, että olemme pystyneet monipuolistamaan palvelutarjontaamme, olemme pystyneet lisäämään sekä pysäköintialueiden toimivuutta että turvallisuutta, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen. 

Pysäköintialueiden operointivastuun vaihtuminen aiheutti ennen muutoksen toteutusta paljon keskustelua. Muutoksen toteutuksen jälkeen on kuitenkin reklamaatioiden määrä ollut pieni ja vasteaika lyhyt, joten tältäkin osin muutos näyttää onnistuneen erinomaisesti.

 

Lue myös

Q-Park tiedottaa

Q-Park tiedottaa

Autohalleissa rekisteritunnistuksen testi- ja käyttöönottotöitä viikolla 8 Q-Park suorittaa Turun Teknologiakiinteistöjen puomillisilla pysäköintialueilla rekisteritunnistuksen testi- ja käyttöönottotöitä viikon 8 aikana. Työt pyritään tekemään niin, ettei pysäköintiin tule käyttökatkoksia. Puomit saattavat olla hetkellisesti avoinna testien aikana....

Lue artikkeli
Uutinen
Koiranpentuja ja visionäärejä

Koiranpentuja ja visionäärejä

Oletko koskaan miettinyt, miksi mainoksissa esiintyy eläimiä, miksi rahaa kerätään juuri lastensairaalalle tai miksi joku ostaa satojen tuhansien hintaisen auton? Mitä tekemistä eläimillä on esimerkiksi rahoituslaitosten kanssa, miksei rahaa kerätä alkoholistien sairaalalle tai mitä järkeä on maksaa autosta kymmenkertaisia summia enemmän kuin vastaava...

Lue artikkeli
Blogi
Etsimme hallinnon assistenttia

Etsimme hallinnon assistenttia

Haluatko töihin Suomen ehkä vauhdikkaimpaan kiinteistösijoitusyhtiöön, jossa riittää tekemistä, uusia käänteitä ja kivoja työkavereita? Hae meille hallinnon assistentiksi!

Lue artikkeli
Uutinen