Q-Park tiedottaa: ICT-Cityn pysäköintijärjestelyt muuttuvat 1.10.

Q-Park tiedottaa: ICT-Cityn pysäköintijärjestelyt muuttuvat 1.10.

ICT-Cityn (Joukahaisenkatu 7) ja Lemminkäisenkatu 22:n ulkokentistä tehdään erillinen yhtenäinen pysäköintialue, joka otetaan käyttöön 1.10.2015. ICT-Cityn päädyn vieraspysäköintialue sekä Lemminkäisenkatu 22:n tontti yhdistetään yhdeksi pysäköintialueeksi, jonne asennetaan lippuautomaatti. Automaatti sijaitsee Datakulman päädyssä. Maksuvaihtoehtoina toimivat kolikot, maksukortit ja Easypark-mobiilimaksaminen. Alueelle voi ajaa joko Joukahaisenkadulta tai Lemminkäisenkadulta opasteiden mukaan. Alueelle ei jatkossa pääse ajamaan puomeista, vaan alue suljetaan erilliseksi pysäköintialueeksi Datakulman ja ICT-Cityn välistä. Pysäköintihinta alueella on 1e/h ja 5e/12h.

ICT-Cityn pysäköintihallin nimetyt autopaikat poistuvat 1.11.2015 alkaen. Alueella on jatkossa mahdollista myös vieraspysäköinti. Pysäköintimaksu suoritetaan maksukortilla puomeilla (ei käteismaksuja.) Pysäköinti on sallittua merkityillä paikoilla.

Lisätietoja:
Q-Park Finland Oy
Tero Hyökki, kohdepäällikkö
020 781 2412
tero.hyokki@q-park.fi


ICT-Cityn ja Datakulman takana oleva ulkokenttä yhdistetään uudeksi vieraspysäköintialueeksi.

Lue myös

Energistä etätyöpäivää!

Energistä etätyöpäivää!

Viikon päästä torstaina 8.10. vietetään kansallista etätyöpäivää. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa, miten monelle suomalaiselle sopisi etätyö ainakin silloin tällöin. Mukana on lisäksi ekologinen näkökulma: muualla kuin omalla toimistolla tehtävä työ säästää luontoa liikenteen rasituksilta. Työelämään tulee lisää joustavuutta, jonka myötä sillä on...

Lue artikkeli
Blogi
Polarputki muuttaa Werstaaseen

Polarputki muuttaa Werstaaseen

Terästukkuliike Polarputken Turun toimisto muuttaa joulukuussa Werstaaseen Turku Science Parkiin. Yritys työllistää 53 henkilöä, joista Turun myyntikonttorissa työskentelee kaksi, Sari Orrensalo ja Christian Lindblom.

Lue artikkeli
Uutinen
Päättämättömyyskin on päätös

Päättämättömyyskin on päätös

Kehittyvän ja toimivan kokonaisuuden perustana on aina vahva ja positiivisesti ajatteleva yhteisö. Yhteisö, jossa kriittisen keskustelun perusteella pyritään löytämään yhteinen ja kaikkia kunnioittava kompromissi. ”Oikeassa oleminen" ja sitä kautta omien näkemysten sekä asioiden junttaaminen vaatii onnistuakseen aina heikomman osapuolen, jonka valta, kyky...

Lue artikkeli
Blogi