Rakennuttajatoimisto HTJ muutti PharmaCityyn

Rakennuttajatoimisto HTJ muutti PharmaCityyn

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy muutti elokuussa PharmaCityyn Turku Science Parkiin. Yrityksen uudet, täysin saneeratut 258 neliömetrin toimitilat sijaitsevat kiinteistön 7. kerroksessa, josta on upeat näkymät yli Turun itäisen keskustan.

HTJ tarjoaa rakennuttamisen asiantuntijapalveluita laidasta laitaan. HTJ:llä työskentelee asiantuntijoita talonrakennuksen ja talotekniikan projektinjohto-, rakennuttamis- ja valvontatehtävissä. Lisäksi HTJ:ltä saa apua kiinteistökehitykseen, rakennuskustannusten arviointiin, energia-asioihin, ympäristöluokituksiin sekä infra- ja teollisuusrakentamiseen liittyvissä asioissa. Asiakkaina on enimmäkseen yrityksiä ja julkisia yksiköitä eli kaupunkeja ja kuntia, sekä julkisten rakennusten omistajia.

HTJ:n päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja aluetoimistoja on Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa. Henkilökuntaa on yhteensä 120, joista Turun toimistossa työskentelee 12.

– Turussa HTJ on toiminut kaksi ja puoli vuotta, eli melko lyhyen aikaa, mutta jo siinä ajassa henkilökunnan määrä on kolminkertaistunut. Tänä vuonna meille on tullut Turun toimistolle neljä uutta työntekijää, ja tavoitteenamme on edelleen kasvaa täällä, kertoo Turun aluepäällikkö Marjo Jaakkola.


HTJ:n aluepäällikkö Marjo Jaakkola (keskellä) kollegoineen kahvitauolla uudella toimistolla.

– Turun seudulla rakentaminen on vahvassa kasvussa ja hankkeita on paljon vireillä. Välillä on haasteita löytää uusia tekijöitä, sillä alallamme vaaditaan kuitenkin jonkin verran kokemusta, Jaakkola jatkaa.

HTJ:n uusi toimitila on moderni monitilatoimisto, jossa on avokonttoritilaa, neuvottelutiloja sekä vetäytymistiloja. Toimiston sydämeksi on jo muodostunut keittiö- ja oleskelutila, jossa henkilökunta kokoontuu yhteen. Uuden tilan suunnittelusta on vastannut arkkitehti Anniina Savisalo. Sisustuksen väreinä on käytetty yrityksen värejä keltaista ja mustaa sekä harmaata.

Yrityksen aiempi toimisto sijaitsi Kaarinassa. Tilat kävivät kuitenkin liian pieniksi eivätkä vastanneet enää tämän päivän vaatimuksiin. Muutto PharmaCityyn tapahtui loppukesällä, ja uuteen toimistoon ja sen sijaintiin on oltu tyytyväisiä.

– PharmaCityn tila vastasi loistavasti tarpeisiimme, ja asiat etenivät nopeasti kun päätimme tulla tänne. Saneeraus tehtiin nopeasti ja huolellisesti. Ensimmäisten viikkojen aikana olemme jo huomanneet, miten hyvin tila toimii kokonaisuutena. Täällä on rauhallista, liikenteen häly ei tänne kuulu. Tila on valoisa, ja henkilöstö viihtyy hyvin, Jaakkola päättää.

Lue myös

Andrei develops Minutizer services

Andrei develops Minutizer services

Hello! What’s your name and what are you doing here at Werstas? I'm Andrei Neagu and I'm from Minutizer. I work here in Turku because we want to expand our business in the Nordics. Our company started four years ago from Bucharest, Romania. We already expanded to the US and we are getting bigger also in western Europe. I have mobile membership here at...

Lue artikkeli
Blogi
Tervetuloa opastetulle kierrokselle Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen

Tervetuloa opastetulle kierrokselle Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen

Haluatko tutustua Turun uusimpaan nähtävyyteen, Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen? Tervetuloa opastetulle kierrokselle!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Aulapalveluiden Eveliina on tuhansien tuntema blogitähti

Aulapalveluiden Eveliina on tuhansien tuntema blogitähti

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Eveliina Huttunen. Olen Arkealla töissä, eli työskentelen Teknologiakiinteistöjen omistamien TriviumCityn ja BioCityn aulapalveluissa aulapalveluhenkilönä. Aloitin työskentelyn täällä Turku Science Parkissa vajaa kuukausi sitten. Arkealla aloitin kesällä ja ehdin ennen Science Parkiin siirtymistäni työskennellä kahdessa...

Lue artikkeli
Blogi