Rekry: Rakennuttajainsinööri

Rekry: Rakennuttajainsinööri

Haluaisitko työskennellä keskellä Turun yrityselämää ja korkeakouluja? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöihin!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttajainsinööriä. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiantuntijatehtävät urakka- ja hankinta-asiakirjojen valmistelusta projektien rakennuttamiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu rakennusvalvontaa sekä rakennusten vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen.

Odotamme sinulta soveltuvaa insinöörin koulutusta. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokemusta hankkinut ­– tärkeintä on, että olet aktiivinen, positiivinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän rakennuttamisen parissa sekä näköalapaikan Turun yrityselämään, hauskaa työyhteisöä unohtamatta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Miika Tuominen 21.12.2022 klo 12-15, puh. 050 3393 439. Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 1.1.2023.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

Varautuminen sähkökatkoihin – huomioitavaa työpaikalla

Varautuminen sähkökatkoihin – huomioitavaa työpaikalla

Olemme koonneet tärkeimmät huomiot sähkökatkoihin varautumiseksi Turun Teknologiakiinteistöjen toimitiloissa ja Werstaan coworking-tiloissa työskenteleville.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Suunnitteluassistentti

Rekry: Suunnitteluassistentti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluassistenttia tai rakentamisen teknistä avustajaa.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ylläpitoasiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja korjauspalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja verkoston toiminnan kehittäminen. Lisäksi ohjaat ja toteutat projekteja ja hankkeita. 

Lue artikkeli
Uutinen