Rekry: Suunnitteluassistentti

Rekry: Suunnitteluassistentti

Haluaisitko työskennellä keskellä Turun yrityselämää ja korkeakouluja? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöihin!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluassistenttia tai rakentamisen teknistä avustajaa. Tehtävänäsi on ylläpitää kiinteistöjen pohjakuvia ja huolehtia, että käytettävissä on ajantasaiset erikoissuunnitelmat kustakin kohteesta. Olet monipuolisesti mukana rakennuttamisen projekteissa ja osallistut tilamuutosten suunnitteluun. Kiinnostuksesi mukaan voit myös tehdä mallinnuksia, olla mukana työympäristökehittämishankkeissa sekä osallistua tietomallityöskentelyyn. Käytössämme on Archicad26-ohjelmisto.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suunnitteluassistentti, rakennusarkkitehti tai -insinööri). Voit olla joko urasi alussa tai jo kokemusta hankkinut ­– tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, positiivinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä sekä näköalapaikan Turun yrityselämään, hauskaa työyhteisöä unohtamatta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö, arkkitehti Anniina Savisalo 21.12.2022 klo 12-15, puh. 040 539 0605. Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 1.1.2023.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

 Tiedepuistolaiset kohtasivat joulupuurolla

Tiedepuistolaiset kohtasivat joulupuurolla

Keskiviikkona 14.12. Turun Tiedepuistossa virittäydyttiin jouluun Teknologiakiinteistöjen tarjoamalla joulupuurolla ja glögillä.

Lue artikkeli
Uutinen
Varautuminen sähkökatkoihin – huomioitavaa työpaikalla

Varautuminen sähkökatkoihin – huomioitavaa työpaikalla

Olemme koonneet tärkeimmät huomiot sähkökatkoihin varautumiseksi Turun Teknologiakiinteistöjen toimitiloissa ja Werstaan coworking-tiloissa työskenteleville.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Rakennuttajainsinööri

Rekry: Rakennuttajainsinööri

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttajainsinööriä. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiantuntijatehtävät urakka- ja hankinta-asiakirjojen valmistelusta projektien rakennuttamiseen.

Lue artikkeli
Uutinen