Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä keskellä kehittyvää Turkua? Haemme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta ylläpitoasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata nimettyjen kiinteistöjen ylläpidosta
  • teknisen isännöinnin tehtävät
  • projektien ja hankkeiden ohjaaminen sekä toteuttaminen
  • ylläpito- ja korjauspalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
  • työskentely tiiviissä yhteistyössä kiinteistötiimin muiden jäsenten sekä Teknologiakiinteistöjen asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Arvostamme:

  • kokemusta kiinteistöjen ylläpidon, teknisen isännöinnin ja korjaushankkeiden projektinjohtotehtävistä
  • erityisesti LVIAS-tekniikan koulutusta sekä työkokemusta
  • oma-aloitteista, palveluhenkistä ja sitoutunutta otetta työtehtävien hoitoon
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vahvasti asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sekä haastavan ja vauhdikkaan työn kasvavassa yrityksessä. Saat osaavan tiimin tuen ja pääset vaikuttamaan siihen, mitä Turussa tulevaisuudessa tapahtuu.

Lisätietoja tehtävistä antaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäällikkö Jani Jeromaa puh. 0400 218 852. Täytä sähköinen hakemus viimeistään 21.11.2021.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Osuuspankki ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

Toimistokierrätyksen edelläkävijät

Toimistokierrätyksen edelläkävijät

Kierrättämisen kuuluu olla helppoa – myös työpaikoilla. Toimivimmat ratkaisut ovat usein yksinkertaisia ja lähtevät arjen ongelmien ratkaisemisesta. Tärkeintä on uskaltaa katsoa arkista asiaa uusin silmin.

Lue artikkeli
Uutinen
Tältä näytti Turun erikoisimman gallerian avajaisissa – katso video

Tältä näytti Turun erikoisimman gallerian avajaisissa – katso video

BioCityn ja DataCityn parkkihallien muuttumista Turun erikoisimmaksi taidegalleriaksi juhlistettiin torstaina 21.10.2021 vietetyissä avajaisissa. Tapahtuma herätti runsaasti kiinnostusta eri medioissa ja siihen osallistui noin 500 ihmistä.

Lue artikkeli
Uutinen
Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta

Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta

Haluaisitko työpäiviisi häivähdyksen Etelä-Euroopan eleganssia, lomapäivien vapautta tai luonnon rauhaa? Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit vievät yhtiön tiloissa työskentelevät ihmiset kauas syksyisen Turun harmaudesta.

Lue artikkeli
Uutinen