Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Haluaisitko työskennellä keskellä Turun yrityselämää ja korkeakouluja? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöihin!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ylläpitoasiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja korjauspalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja verkoston toiminnan kehittäminen. Lisäksi ohjaat ja toteutat projekteja ja hankkeita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kiinteistötiimin jäsenten sekä muiden Teknologiakiinteistöjen asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta talotekniikan koulutusta. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokemusta hankkinut ­– tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osana tiivistä tiimiä sekä näköalapaikan Turun yrityselämään, hauskaa työyhteisöä unohtamatta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiakiinteistöjen ylläpitopäällikkö Jani Jeromaa 21.12.2022 klo 12-15, puh. 0400 218 852. Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 1.1.2023.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

Rekry: Suunnitteluassistentti

Rekry: Suunnitteluassistentti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluassistenttia tai rakentamisen teknistä avustajaa.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Rakennuttajainsinööri

Rekry: Rakennuttajainsinööri

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttajainsinööriä. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiantuntijatehtävät urakka- ja hankinta-asiakirjojen valmistelusta projektien rakennuttamiseen.

Lue artikkeli
Uutinen
Vierailukeskus Joen yritysyhteisö laajenee

Vierailukeskus Joen yritysyhteisö laajenee

Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaat sekä Werstaan työhuoneasiakkaat pääsevät vuoden 2023 alusta alkaen osaksi Vierailukeskus Joen yritysyhteisöä.

Lue artikkeli
Uutinen