Rolls Royce tulee Turku Science Parkiin

Rolls Royce tulee Turku Science Parkiin

Brittiläinen pörssiyhtiö Rolls Royce Holdings plc. laajentaa toimintaansa myös Turkuun. Yhtiön uusi toimisto tulee Turku Science Parkiin TriviumCityn kiinteistöön.

– Turku Science Park nähdään vetovoimaisena ja kiinnostavana alueena myös meriteollisuusalan toimijoille, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Rolls Roycen tuotevalikoima on yksi toimialan laajimmista, ja se sisältää lentokonemoottoreiden lisäksi mm. laivamoottoreita, propulsiojärjestelmiä, laivan sähkö- ja automaatiojärjestelmiä sekä erilaisia kansikonejärjestelmiä asiakkaan halutessa myös täysin integroituna erityyppisiin aluksiin. Suomessa Rolls-Roycella on tehtaat Raumalla ja Kokkolassa.

– Rolls-Roycen sijainti Turussa korostaa yhteyttä suomalaiseen meriteollisuusklusteriin, mutta näemme tulevaisuudessa tärkeänä myös ICT-teknologian ja digitalisoitumisen antamat mahdollisuudet, kertoo teknologiajohtaja Sauli Eloranta Rolls Roycelta.

Myös Turku Science Park Oy:n toimitusjohtaja Rikumatti Levomäki pitää Rolls Roycen tuloa Science Parkin alueelle erittäin merkittävänä asiana. – Turku Science Parkia on totuttu pitämään bio- ja life sciences -alojen keskuksena, mutta yritykset näkevät myös omien toimialojen yli tapahtuvan yhteistyön tärkeänä. Rolls Royce vahvistaa Turku Science Parkin laaja-alaisuutta entisestään korkean osaamisen keskittymänä.

Lisätietoja:

Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
0400 960 626
mikko.lehtinen@teknologiakiinteistot.fi


Rolls Roycen tuleva Turun toimisto sijaitsee TriviumCityssä.

Lue myös

Lukutaitoa etsimässä

Lukutaitoa etsimässä

Kuulin hiljattain hyvin huolestuttavan uutisen, jossa kerrottiin nuorten lukutaidon heikkenemisestä. Lähteen mukaan joka kahdeksas suomalainen peruskoulun päättävä poika ei osaa lukea sillä tasolla, joka mahdollistaisi jatko-opinnot ja työelämässä menestymisen. Lukutaidon tiedetään jo pidempäänkin olleen laskussa ja lukemisharrastus on jäänyt muiden...

Lue artikkeli
Blogi
Katja Liesilinna Turun Teknologiakiinteistöjen talousasiantuntijaksi

Katja Liesilinna Turun Teknologiakiinteistöjen talousasiantuntijaksi

KTM Katja Liesilinna on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen talousasiantuntijaksi. Hänen työtehtäviinsä kuuluu yhtiön taloushallinnossa avustaminen sekä kiinteistö- ja palvelutiimin sekä vuokraustoimintatiimin tukeminen yhdessä yhtiön muun hallinnon kanssa.

Lue artikkeli
Uutinen
Tuolileikkiä

Tuolileikkiä

Tiedäthän tuolileikin? Musiikki soi, leikkijät kiertävät piirissä ja kun humppa vaimenee, kaikki yrittävät istua. Ikävä kyllä tuoleja ei riitä kaikille. Niinpä yksi putoaa pelistä pois. Turun Teknologiakiinteistöillä leikitään nyt tätä leikkiä päivittäin. Meillä ei suinkaan ole armottomat yyteet päällä, vaan toimistollamme on astuttu työpisteajattelussa...

Lue artikkeli
Blogi