Sanna tuo pelillisyyttä mainontaan

Sanna tuo pelillisyyttä mainontaan

Viikon vastaantulija Sanna tavattiin tiedepuiston ytimessä, viime vuoden lopulla avatussa Vierailukeskus Joessa.

Hei! Kuka olet ja mitä teet Vierailukeskus Joessa?
Olen Sanna Halttunen-Välimaa ja tulin tänne Jokeen asiakastapaamiseen. Olen täällä esittelemässä yrityksemme toteuttamaa sovellusta, joka liittyy opastamiseen. Työskentelen Panic Marketingilla, joka on turkulainen mainonnan ja markkinoinnin erikoisratkaisuja toteuttava yritys. Toimistomme sijaitsee Lemminkäisenkadun toisessa päässä lähellä Skanssin aluetta.

Kerro vähän lisää Panicista, mitä te teette?
Teemme visuaalisia, interaktiivisia toteutuksia, joilla asiakkaamme voivat erottautua ja kommunikoida omien kohderyhmiensä kanssa. Esimerkiksi pelillistäminen on yksi isoista teemoista, joita haluamme hyödyntää yhä enemmän. Mainontaa ja markkinointia voidaan toteuttaa myös pelillisten elementtien kautta, ja uudistettu strategiammekin tähtää tähän. Lisäksi teemme mm. animaatioita sekä AR- ja VR-ratkaisuja. Meillä on tiivis ydinporukka, jota hyvät yhteistyökumppanit täydentävät. Itse olen ollut Panicilla 1,5 vuotta. Vastaan operatiivisesta toiminnasta nimikkeellä Business Director. Työtehtävät ovat moninaisia: vedän projekteja, hoidan asiakkuuksia ja myyntiä sekä kehitän toimintaa koko ajan eteenpäin. Lisäksi työtehtäviini kuuluu kaikenlaista muuta, mitä nyt pk-yrityksessä vastaan voi tulla.

Mikä on työssäsi parasta?
Asiakkaat ja ylipäätään eri tahojen yhteistyö on se työn suola! Mieluisinta itselle on olla kumppaneiden ja asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa tekemässä yhteisiä projekteja.

Millainen tausta sinulla on?
Olen valmistunut sekä valtiotieteiden että kauppatieteiden maisteriksi. Minulla on monipuolisesti työkokemusta muun muassa EU-hankerahoituksesta, tapahtumien järjestämisestä ja startup-maailmasta. Olen tehnyt töitä myös myynnin ja markkinoinnin parissa. Kun opiskelin Kauppakorkeakoulun maisteriohjelmassa, halusin päästä töihin mainostoimistoon, ja silloin näin ilmoituksen Panic Marketingin avoimesta työpaikasta. Hain työtä, sain paikan ja sillä tiellä olen edelleen, vaikkakin vastuut ovatkin matkan varrella kasvaneet.

Mikä on suosikkipaikkasi tiedepuiston alueella?
On hienoa, että koko aluetta on kehitetty viimeisten vuosien aikana. Uudistunut ElectroCity näyttää hienolta, ja BioCityn katutaso on viihtyisä. Täällä Joessa olen käynyt muutaman kerran, ja tämäkin on tosi tyylikäs! En olisi osannut kuvitella, miten sujuvasti Joki sulautuu viereisiin rakennuksiin.

Miten vietät vapaa-aikaa?
Tykkään urheilla: käyn lenkillä, kuntosalilla ja treenaan toiminnallista harjoittelua. Toimin aktiivisesti Aurajoen Nuorkauppakamarissa ja olen sen hallituksessa. Vietän aikaa myös rennosti perheen kanssa.

Auto, pyörä vai omat jalat?
Auto. Olen paljon asiakkaiden luona, niin oma auto on kyllä välttämättömyys. Kotoa Liedosta se on myös nopein kulkuväline töihin, ja lasten kuljetukset harrastuksiin hoituvat myös autolla. Toki kesällä toivottavasti tulee enemmän fillaroitua ja Helsinkiin menen aina junalla. 

Onko sinulla viikonloppusuunnitelmia?
Järjestän lauantaina Nuorkauppakamarin tapahtuman, johon eri kamareista tulee osallistujia. Se on Amazing Race -tyyppinen vapaa-ajan tapahtuma, jossa liikutaan rastilta toiselle ja suoritetaan erilaisia tehtäviä Turun keskustassa. Luvassa on siis hauska kaupunkiseikkailu hyvässä seurassa!

Kiitos haastattelusta Sanna ja hauskaa kaupunkiseikkailua koko porukalle!

Lue myös

Mies suoraan virtuaalitodellisuudesta

Mies suoraan virtuaalitodellisuudesta

Tämän viikon vastaantulija tavattiin BioCityn edessä Tykistökadulla.

Lue artikkeli
Blogi
Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Turun tiedepuiston liikennesuunnittelu

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Turun tiedepuiston liikennesuunnittelu

Turun tiedepuisto on tuhansien ihmisten työ- ja opiskelupaikka, jota myös asuintalot täydentävät. Niin kansainväliset yritykset kuin start-upitkin ovat löytäneet tiedepuiston vetovoiman, ja liikenne ja ihmismäärät ovat kovassa kasvussa. Aamiaistapahtumamme pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen, tiedepuiston liikenteeseen ja pysäköintiin. Miltä...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Earth Hour Turun tiedepuistossa

Earth Hour Turun tiedepuistossa

Turun Teknologiakiinteistöt osallistuu ilmastonmuutoksen torjumiseksi järjestettävään Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla mainos- ja ulkovalot Turun tiedepuistossa lauantaina 24.3.2018 klo 20.30-21.30. Valot sammuvat BioCitystä, DataCitystä, ElectroCitystä, ICT-Citystä, PharmaCitystä ja TriviumCitystä. Lisäksi ulkovalot sammutetaan Turun keskustassa...

Lue artikkeli
Uutinen