Tule malliksi Sateenkaarikuvauksiin

Tule malliksi Sateenkaarikuvauksiin

Haluatko itsestäsi huippukuvaajan ottamia valokuvia? Tule yksin tai yhdessä malliksi Teknologiakiinteistöjen Sateenkaarikuvauksiin!

Teknologiakiinteistöt on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tukemassa Turku Pridea. Tästä inspiroituneena etsimme sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä malleiksi yrityksemme mainoskuviin. Mallit saavat itsestään otetut kuvat käyttöönsä, minkä lisäksi niitä voidaan käyttää Teknologiakiinteistöjen viestinnässä.

Kuvaajana tapahtumassa toimii ammattivalokuvaaja Jere Satamo, jota kuvaaminen on kuljettanut Suomen lisäksi ulkomaille asti. Jerelle tärkeintä kuvaamisessa on aitojen tilanteiden ja tunteiden ikuistaminen. Hän on kuvannut noin 250 hääparia ja matka hääkuvausten parissa jatkuu edelleen, sillä erityisesti ihmisten kuvaus kiehtoo Jereä ja toimii innoittajana hänen urallaan.

Haluamme nostaa kuvissa esiin vähemmistöjä edistääksemme tasa-arvoa ja lisätäksemme mainoskuvien monimuotoisuutta.

Teknologiakiinteistöt haluaa kuvilla osoittaa tukea sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille sekä saada yritykselle uudenlaista markkinointimateriaalia.

- Haluamme nostaa kuvissa esiin vähemmistöjä edistääksemme tasa-arvoa ja lisätäksemme mainoskuvien monimuotoisuutta. Viestintämme keskiössä on pyrkimys aitouteen, mistä johtuen emme käytä kuvissamme ammattimalleja. Pariskuntia kuvataan usein luonnossa, joten on kiinnostavaa tuoda kuvien tunnelma urbaaniin toimistoympäristöön, sanoo Teknologiakiinteistöjen viestintäjohtaja Terhi Marin.

Katso Jere Satamon kuvia hänen Instagram-tililtään ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: torstaina 15.8. klo 17.00-19.00
Tapaamispaikka: Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto, BioCity, Tykistökatu 6
Ilmoittautumiset (viimeistään 14.8.): www.lyyti.in/sateenkaarikuvaukset2019

Lue myös

Rekry: Talouspäällikkö

Rekry: Talouspäällikkö

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja ulospäinsuuntautunutta talouspäällikköä. Tehtäviisi kuuluu: •    johtaa neljän hengen taloustiimiä •    tuottaa sisäistä ja ulkoista raportointia aina konsernitilinpäätöksestä investointilaskelmiin •    kehittää konsernin raportointia sekä raportointijärjestelmiä •    vastata konsernin...

Lue artikkeli
Uutinen
Leena palasi töihin missionaan entistä parempi Werstas

Leena palasi töihin missionaan entistä parempi Werstas

Leena Puodinketo palasi takaisin Teknologiakiinteistöjen riveihin kesäkuussa, oltuaan kolme vuotta äitiys- ja hoitovapaalla. Miltä tuntuu palata töihin näin pitkän tauon jälkeen?

Lue artikkeli
Uutinen
Saako töissä olla näin kivaa?

Saako töissä olla näin kivaa?

Teknologiakiinteistöissä työskentely on erään työntekijämme mukaan ”kuin mökkiporukalla töitä tekisi”. Mikä on työyhteisön hyvän hengen salaisuus, Teknologiakiinteistöjen henkilöstöhallinnosta vastaava yhtiölakimies Maaria Salmenpohja?

Lue artikkeli
Blogi