Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta

Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta

Haluaisitko työpäiviisi häivähdyksen Etelä-Euroopan eleganssia, lomapäivien vapautta tai luonnon rauhaa? Teknologiakiinteistöjen uudet sisustuskonseptit vievät yhtiön tiloissa työskentelevät ihmiset kauas syksyisen Turun harmaudesta.

Teknologiakiinteistöt on julkaissut uudistetut sisustuskonseptinsa, jotka murtavat käsityksiä perinteisestä toimistosta. Mistä konsepteissa on kyse, Teknologiakiinteistöjen sisustusarkkitehti Sofia Humalisto?

– Meidän tavoitteemme on parantaa työelämää tarjoamalla tiloja, jotka saavat ihmiset viihtymään ja jotka inspiroivat ja kannustavat ylittämään itsensä. Toteutamme tilamme aina asiakkaiden tarpeiden perusteella, ja sisustuskonseptien tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme selkeyttämään toiveitaan sekä helpottaa tilojen suunnittelua. Konseptit sisältävät kaiken pintamateriaaleista kalusteisiin, valaisimiin ja tekstiileihin, Humalisto kertoo.

Konseptit sisältävät kaiken pintamateriaaleista kalusteisiin, valaisimiin ja tekstiileihin.

Erilaisia sisustuskonsepteja on kolme ja niistä jokaisesta löytyy kolme erilaista värimaailmaa, jotka kaikki tarjoavat tilan käyttäjille toisistaan poikkeavan kokemuksen. Konseptit toimivat lähtökohtana suunnittelulle, niitä voi käyttää suoraan tai muokata mieleisekseen kokonaisuudeksi. Konseptit ovat keskenään erilaisia, mutta jokainen niistä on huolella suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi.


Konseptien materiaalit ovat esillä BioCityn katutasossa sijaitsevassa projektihuoneessa.

– Konseptit ovat inspiroituneet luonnosta, laadukkaiden ja ympäristöystävällisien materiaalien arvostuksesta, eri kulttuurien tyylisuunnista ja niiden yhdistämisestä. Konsepteissa on tyylikkyyttä, leikkisyyttä ja harmoniaa sopivassa suhteessa. Humalisto jatkaa.

Inspiroiva paluu toimistolle

Konseptit luonut Humalisto korostaa työssään tilojen suunnittelua kokonaisuuksina, mikä mahdollistaa erilaisten toimintojen huomioimisen tilojen suunnittelussa alusta alkaen. Tällöin myös valaistus ja materiaalit pystytään valitsemaan siten, että ne varmistavat tilojen toimivuuden ja viihtyisyyden sekä edistävät ihmisten hyvinvointia ja työssäjaksamista.

Ensimmäiset sisustuskonseptinsa Teknologiakiinteistöt julkaisi jo vuonna 2014. Vuosien vierisessä ne alkoivat kuitenkin kaivata uudistusta, joten tarve konseptien uudistamiselle oli ilmeinen. Oman sävynsä uudistukselle on tuonut myös korona, joka on muokannut yritysten tilatarpeita ja kiihdyttänyt siirtymistä kohti monitilaympäristöä.

Uudistetuissa sisustuskonsepteissa on otettu huomioon kodikkuus sekä lämmin ja viihtyisä ympäristö.

– Monet viihtyvät kodikkaassa ympäristössä ja paluusta toimistoille halutaan tehdä inspiroivaa. Uudistetuissa sisustuskonsepteissa on otettu huomioon kodikkuus sekä lämmin ja viihtyisä ympäristö. Ihmisten spontaani kohtaaminen ja kanssakäyminen on se, mitä etätyöaikana on kaivattu ja hyvin suunnitellussa ja inspiroivassa tilassa toimistolle paluusta tulee entistä suurenmoisempaa.

Konseptit esillä BioCityssä

Konsepteihin on mahdollista tutustua Teknologiakiinteistöjen uudella sisustus-nettisivustolla, jonka lisäksi kaikista konsepteihin valituista materiaaleista löytyy mallipalat Teknologiakiinteistöjen projektihuoneesta BioCityn katutasosta. Myös itse projektihuone on saneerattu kesän aikana konseptien mukaisesti.

– Projektihuoneen tyyliksi valikoitui Runsaudensarvi, joka kaunis ja ylellinen konsepti. Valitut värimaailmat ovat ajattomia ja laadukkaat materiaalit ja kalusteet kestävät käytössä vuosia. Konsepti sopii tiloihin, joihin halutaan ripaus ylellisyyttä ja vahvaa ja erottuvaa tunnelmaa. Konseptin kalusteet ovat muotokieleltään klassisia ja niihin valitut materiaalit laadukkaita.


Showroomina toimiva Teknologiakiinteistöjen projektihuone toteutettiin sisustuskonsepti Runsaudensarven tyylillä ja sen värimaailma on Rosee.

Projektihuoneen värimaailma on Rosee, jossa vihreää ja vaaleanpunaista tehostetaan beigellä, harmaalla, mustalla ja valkoisella. Tyylin kivijalka ovatkin vastavärit.

– Vastavärien käytöllä on pitkä historia, minkä vuoksi ne miellyttävät silmää vuosikausia. Toisistaan selkeästi erottuvat sävyt saavat värit näyttämään kirkkaammilta ja korostavat toinen toisiaan, Humalisto päättää.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen sisustusarkkitehti Sofia Humalisto oppi Italiassa jotakin mitä Suomessa ei yleensä osata
Teknologiakiinteistöjen sisustuskonseptit
LinkCity – unelmien työympäristö

Lue myös

Toimistokierrätyksen edelläkävijät

Toimistokierrätyksen edelläkävijät

Kierrättämisen kuuluu olla helppoa – myös työpaikoilla. Toimivimmat ratkaisut ovat usein yksinkertaisia ja lähtevät arjen ongelmien ratkaisemisesta. Tärkeintä on uskaltaa katsoa arkista asiaa uusin silmin.

Lue artikkeli
Uutinen
Tältä näytti Turun erikoisimman gallerian avajaisissa – katso video

Tältä näytti Turun erikoisimman gallerian avajaisissa – katso video

BioCityn ja DataCityn parkkihallien muuttumista Turun erikoisimmaksi taidegalleriaksi juhlistettiin torstaina 21.10.2021 vietetyissä avajaisissa. Tapahtuma herätti runsaasti kiinnostusta eri medioissa ja siihen osallistui noin 500 ihmistä.

Lue artikkeli
Uutinen
Turun Talo Team Oy vastaamaan Teknologiakiinteistöjen ulkoalueista

Turun Talo Team Oy vastaamaan Teknologiakiinteistöjen ulkoalueista

Turun Teknologiakiinteistöjen omistamien kiinteistöjen ulkoalueiden hoitaja on vaihtunut. Lokakuun alusta lähtien ulkoalueiden puhtaanapitoa, pesua, hiekoituksia ja aurauksia hoitaa Turun Talo Team Oy. Heidän vastuullaan on myös viheralueiden hoito.

Lue artikkeli
Uutinen