Sonja

Sonja

Kuka olet ja millä asioilla liikut?

– Olen Sonja Nylander, tulen DataCitystä jossa työskentelen tällä hetkellä.

Minne matka?

Olen menossa syömään La Caffettieraan BioCityyn, siellä tulee käytyä melko usein. La Caffettiera ja Teutorin kahvila Herkutus ovat suosikkejani Science Parkin alueen lounaspaikoista.

Mitä teet työksesi?

Työskentelen fasilitaattorina Turku Science Parkin uudessa SparkUp-yhteisössä. Tällä hetkellä työpisteeni on DataCityssä, mutta nyt eletään jännittävää aikaa, sillä muutamme marraskuussa uusiin tiloihin ElectroCityyn. Tätä on odotettu kauan, olen innoissani uusista tiloista!

Kerrotko lisää, mikä SparkUp?

SparkUp on uusi startup-yhteisötila, joka siis aloittaa toimintansa ElectroCityssä marraskuun alussa. Työtehtäviini kuuluu koko yhteisötoiminnan fasilitointi: yhteistyöverkostot, tapahtumien järjestäminen, viestintä ja markkinointi. SparkUp ei siis ole yritys tai yhdistys, vaan yhteisöllinen tila. Vielä on paljon järjesteltävää, jotta kaikki saadaan valmiiksi ennen ensi kuuta. Vietämme avajaisviikkoa 23. – 27.11., jolloin SparkUpin tiloihin, toimintaan ja tapahtumiin saa tulla tutustumaan.

Mitä muuta syksyysi kuuluu?

Kävin hiljattain työmatkalla Kiinassa, jossa oli koko maailman science parkien edustajia koolla 80 eri maasta. Siellä tapasin paljon kansainvälisiä kollegoja, ja matka olikin erittäin hyödyllinen ja antoisa. Ilmiönä tiedepuistot kehittyvät kaikkialla: ne eivät ole enää tietty pieni alue, vaan vaikuttavat koko sitä ympäröivän alueen toimintaan. Esimerkiksi Turku Science Parkin vaikutus ulottuu Turun ja lähikuntien lisäksi koko Varsinais-Suomen alueelle. Voisi sanoa, että töissä siis eletään kiireistä aikaa! Viikonloppuna on aikaa myös rentoutua: tiedossa on illanviettoa tyttöporukalla.

Mukavaa syksyä Sonja!
Sonja tuli vastaan DataCityn edustalla.?

 

Lue myös

Pyjama Films muutti Datakulmaan

Pyjama Films muutti Datakulmaan

Animaatiostudio Pyjama Films muutti Datakulmaan elokuussa. Yritys perustettiin kuluvan vuoden alkupuolella, ja studio löysi 60 neliömetrin toimitilat Datakulman toisesta kerroksesta.

Lue artikkeli
Uutinen
Energistä etätyöpäivää!

Energistä etätyöpäivää!

Viikon päästä torstaina 8.10. vietetään kansallista etätyöpäivää. Teemapäivän tarkoituksena on muistuttaa, miten monelle suomalaiselle sopisi etätyö ainakin silloin tällöin. Mukana on lisäksi ekologinen näkökulma: muualla kuin omalla toimistolla tehtävä työ säästää luontoa liikenteen rasituksilta. Työelämään tulee lisää joustavuutta, jonka myötä sillä on...

Lue artikkeli
Blogi