Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma keräsi salibandyn ystävät Jokeen

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma keräsi salibandyn ystävät Jokeen

Paikallispeleissä on aina oma tunnelmansa.

Teknologiakiinteistöjen tapahtumakevät alkoi heti vuoden alussa perinteikkäällä Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumalla, joita on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan yhteistyössä turkulaisten urheiluseurojen kanssa.

Tapahtuman alussa Teknologiakiinteistöjen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen kertoi Vierailukeskus Joen tuoreita kuulumisia. Uudistunut Showroom herätti heti kiinnostusta, ja halukkaat pääsivät vierailemaan tilassa tapahtuman päätteeksi. Paikan päällä tapahtumassa oli 130 osallistujaa.

Illan otteluna oli salibandyderby TPS–FBC Turku, jota tulivat tunnelmoimaan molempien joukkueiden edustajat. Ensin kuultiin TPS Salibandyn urheilujohtajan Perttu Kytöhongan sekä hyökkääjä Janne Hoikkasen mietteitä illan ottelusta. Paikallispelissä on aina hieman ylimääräistä latausta, kun vastassa on hyvinkin tuttu joukkue.

Kytöhongan ja Hoikkasen kiirehtiessä jo valmistautumaan illan peliin, puheenvuoron saivat FBC Turun manageri Antti Vääri sekä toiminnanjohtaja Ville Lintunen. Pelaajista paikalla ottelua ennakoi Arttu Salonen, jolle kuluva kausi on ensimmäinen seuran edustusjoukkueessa.

Joukkueiden kuulumisten jälkeen päästiin nauttimaan Ravintola Maunon mehukkaista hampurilaisista, jotka ovat muodostuneet jo perinteeksi näissä tapahtumissa.

Kupittaan Palloiluhallilla nähtiin värikäs paikallisottelu, kun haastajana peliin lähtenyt FBC Turku teki toisessa erässä kolme maalia ja siirtyi johtoon. TPS:n vastaisku tuotti peräti neljä maalia alle minuutissa, ja lopulta ottelu päättyi lukemiin 9–5 TPS:n eduksi.

Teknologiakiinteistöt toimi illan otteluisäntänä ja palkitsi joukkueiden parhaat pelaajat.

 

Lue myös

Asiakastyytyväisyys parani jälleen

Asiakastyytyväisyys parani jälleen

Teknologiakiinteistöt rankattiin valtakunnallisessa asiakastyytyväisyysvertailussa Suomen kolmanneksi parhaaksi – yhtiön tyytyväisimmät asiakkaat löytyvät jälleen ElectroCitystä.  

Lue artikkeli
Uutinen
Turun Tiedepuistoon valmistui kaupungin suurin pysäköintilaitos

Turun Tiedepuistoon valmistui kaupungin suurin pysäköintilaitos

Turun Tiedepuistossa avataan torstaina 19.1.2023 kymmenkerroksinen ja noin tuhatpaikkainen ParkCity. Se tuo helpotusta alueen pysäköintitilanteeseen. ParkCityssä voi pysäköidä ilmaiseksi tammikuun loppuun asti.

Lue artikkeli
Uutinen
Kuinka selättää väsymys? Fysioterapeutti vastaa

Kuinka selättää väsymys? Fysioterapeutti vastaa

Mikä avuksi, jos illalla ei uni tule, heräilee öisin tai aamulla väsyttää? Kysyimme uniergonomiaan erikoistuneelta fysioterapeutti Kati Virtaselta, kuinka selättää väsymys ja lisätä omaa hyvinvointiaan niin töissä kuin vapaalla.

Lue artikkeli
Uutinen