Startup-yrittäjä Matti

Startup-yrittäjä Matti

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Matti Tarmio, startup-yrityksemme toimisto on SparkUpin tiloissa ElectroCityssä.

Millainen startup, mistä idea on lähtenyt?
Kesällä pyörittelin kaverin kanssa liiketoimintaideaa tavaran varastoimisesta. Mietimme, voisiko olla jotain muutakin ratkaisu tarjolla kuin perinteinen varastohalli. Olimme mukana kesällä SparkUp Acceleration Program -ohjelmassa, jossa kehitimme Vint-nimistä palvelua. Kiihdytysohjelman kautta saimme työtilat täältä SparkUpista kevään ajaksi. Meitä on nyt neljän hengen tiimi täällä töissä, tämä on tosi hieno juttu. En edes tiennyt että täältä Turku Science Parkista löytyy startup-yhteisö. Enemmän olen liikkunut yliopistoalueella, hienoa että tämä on sieltä vain kivenheiton päässä!

Täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
SparkUpissa olisi superhieno kahvikone!

Parasta juuri nyt?
Voi itse päättää, mitä tekee, ja miten ja mihin päivänsä käyttää.

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Eniten pyöräilen, toisinaan myös kävelen ja kuljen autolla.

Mitä haluaisit sanoa muille täällä työskenteleville ihmisille?
Usko itseesi, aina kannattaa kokeilla! 

Mitä kuuluu viikonloppuusi?
Minulla on kiireinen viikonloppu tulossa. Huomenna on tiedossa pitkä koodauspäivä, ja illalla lähden juhlimaan. Viikon päästä olen lähdössä Alpeille oppaaksi viikon ajaksi. Tykkään, että koko ajan tapahtuu paljon!

Kiitos haastattelusta Matti!


Matti nähtiin ElectroCityn SparkUpissa.?

Lue myös

Viisi vinkkiä toimitilan valintaan

Viisi vinkkiä toimitilan valintaan

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon uutta toimitilaa etsiessä? Kuinka välttyä ylimääräisiltä mutkilta vuokra-asioissa ja varmistaa yrityksen ja työntekijöiden viihtyvyys uudessa tilassa? Asiakkuuspäällikkömme Janne Alho keräsi viisi vinkkiä, jotka jokaisen toimitilaa etsivän yrityksen kannattaa pitää mielessä.

Lue artikkeli
Blogi
Lounaalla Turku Science Parkissa: edullisesti Sodexossa

Lounaalla Turku Science Parkissa: edullisesti Sodexossa

Hiihtolomaviikon hiljaisuudessa Teknologiakiinteistöjen itseoppineet ravintolakriitikot suuntasivat jälleen kerran kohti uusia makuelämyksiä, tällä kertaa kohteenaan kaikkien työpaikkaravintoloiden äiti, isä ja mummu: Sodexo. ICT-Cityn katutasossa sijaitseva Sodexo oli vierailupäivänä poikkeuksellisen rauhallinen eikä opiskelijaravintoloille tyypilliseen...

Lue artikkeli
Blogi
Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtien ideakilpailun työt nähtävillä

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtien ideakilpailun työt nähtävillä

Turkulaisille arkkitehdeille järjestettiin kesällä 2015 kilpailu, jossa pyydettiin ideoimaan vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtuurista toteutusta Turku Science Parkin ytimeen. Arkkitehtejä pyydettiin ideoimaan, millainen vierailukeskus on tilana ja miten se sitoo alueen rakennukset luontevasti yhteen. Myös vierailukeskuksen muuntojoustavuutta ja...

Lue artikkeli
Uutinen