Viikon vastaantulija: Suvi palvelee Elixia Triviumilla

Viikon vastaantulija: Suvi palvelee Elixia Triviumilla

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Suvi Lehto ja työskentelen Elixia Trivium -kuntokeskuksessa asiakaspalveluvastaavana.

Miten kauan olet ollut töissä Elixialla?
Täällä Triviumissa olen aloittanut lokakuussa vuonna 2014. Silloin se tunnettiin vielä SATS Trivium -nimellä, nyt olemme virallisesti Elixia Trivium kuntokeskusten yhdistämisen myötä.

Mitä kuuluu asiakaspalveluvastaavan töihin?
Pidän huolta, että asiakaspalvelu toimii. Olen päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, huolehdin asiakaspalvelijoiden työvuoroista, pidän huolta että ajankohtaiset kampanjat ovat ajoissa esillä, ylläpidän some-kanavia ja paljon muuta.

Kuulostaa monipuoliselta! Ehditkö itse myös treenaamaan?
Kuntosalilla käyn eniten. Ryhmäliikuntatunneista suosikkini on bodycombat, joka on kamppailulajeihin pohjautuva tunti.

Mikä on suosituin tunti Elixia Triviumissa?
Tietyt tunnit ja ohjaajat houkuttelevat porukkaa vuodesta toiseen. Bodycombat on aina suosittu, myös uutuustunnit kiinnostavat. Tämän kevään uutuus meillä on bootylicious-tunti, joka on tehokas ala- ja keskivartalon treeni. Myös crosstraining eli kiertoharjoittelutreeni kehon omalla painolla ja välineillä kiinnostaa asiakkaita.

Millaisia asiakkaita teillä käy?
Meillä käy ihmisiä laidasta laitaan, niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin kuntoilijoita. Elixia Trivium on kodikas kuntokeskus, jonne on matala kynnys tulla. Monet tässä rakennuksessa ja alueella työskentelevät haluavat treenata heti töiden jälkeen, jolloin se onnistuu kätevästi. Lähistöllä on myös asuinalueita ja opiskelijoita liikkuu alueella, joten tavoitamme hyvin eri kohderyhmiä. Täytyy kehua myös meidän henkilökuntaa: meidät on rankattu kärkeen muun muassa asiakastyytyväisyyden osalta.

Mikä on oma suosikkipaikkasi Turku Science Parkissa?
Tykkään käydä lounaalla La Caffettierassa. Kahvin nappaan ICT-Cityn Starbucksista! Alue on tuttu, sillä myös asun aika lähellä ja opiskelen Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa työn ohella.

Auto, pyörä bussi vai omat jalat?
Omat jalat, kesäisin myös pyörä.

Parasta juuri nyt?
Valon määrä!

Onko sinulla viikonloppusuunnitelmia?
Lauantaina olen töissä. Se lisäksi otan rennosti, ulkoilen ja vain nautin vapaasta ajasta!

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Tervetuloa treenaamaan! Jos et ole vielä käynyt meillä, niin tutustumistreenin saa veloituksetta, joko kuntosalille tai ryhmäliikuntaan.

Mukavaa kevättä ja aurinkoa viikonloppuun Suvi!


Suvi tuli vastaan tuulisella TriviumCityn pihalla.

Lue myös

Grassmark muutti TriviumCityyn

Grassmark muutti TriviumCityyn

Tapahtuma- ja televisiotuotantoyhtiö Grassmark Oy muutti TriviumCityyn helmikuussa. Katutason tilassa on toimiston lisäksi kuvaus- sekä äänitysstudiot.

Lue artikkeli
Uutinen
Unica Dental - lounaalla hammaslääkäreiden kanssa

Unica Dental - lounaalla hammaslääkäreiden kanssa

Tällä kertaa lounasta lähdettiin testaamaan BioCityä vastapäätä sijaitsevaan opiskelijaravintola Unica Dentaliin, joka toimii samassa rakennuksessa Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen kanssa. Testaajiksi päätyivät hammaslääkäreitä pelkäämättömät Ulla ja Terhi, jotka saapuivat paikalle nälkäisinä jo klo 11.

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 9.5.! Ilta alkaa seurustelulla sekä FC Interin ja TUTO Hockeyn kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–IFK Mariehamn -peliin Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma