Sydämellistä joulua!

Sydämellistä joulua!

Vuosi 2022 oli meillä Teknologiakiinteistössä, kuten koko Euroopassa, Ukrainan sodan luoman huolen, mutta myös koronan väistymisen aiheuttaman helpotuksen aikaa. Kaiken keskellä jatkoimme kuitenkin työntekoa paremman huomisen ja Turun Tiedepuiston puolesta.

Mennyt vuosi tullaan Teknologiakiinteistöissä muistamaan siitä, että toimistorakennus CivilCity valmistui ja saimme toivottaa Kelan ja Wärtsilän tervetulleiksi Turun Tiedepuistoon. Tai ehkäpä vuodesta jää mieleen asiakastyytyväisyyskyselyssä saamamme ennätyksellisen hyvä tulos, kuusi uutta työntekijäämme tai meillä vuoden aikana työelämään tutustuneet viisi TET-harjoittelijaa.

Kiirettä piti myös rakentamisen saralla, sillä edistimme Itäharjun kehittymistä Tiedepuistoksi muuttamalla vanhan elementtitehtaan IndustryCityksi ja aloittamalla toimistorakennus InfraCity B:n rakentamisen sekä jatkamalla parkkitalo ParkCityn rakennuttamista.

Kiitos, että saimme tehdä tätä kaikkea kanssanne. Muistetaan olla myötätuntoisia myös ensi vuonna!

Sydämellistä joulua toivottaen,
Teknologiakiinteistöjen porukka

Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin varatut rahat Ukrainan lapsille.

Lue myös

Kuinka selättää väsymys? Fysioterapeutti vastaa

Kuinka selättää väsymys? Fysioterapeutti vastaa

Mikä avuksi, jos illalla ei uni tule, heräilee öisin tai aamulla väsyttää? Kysyimme uniergonomiaan erikoistuneelta fysioterapeutti Kati Virtaselta, kuinka selättää väsymys ja lisätä omaa hyvinvointiaan niin töissä kuin vapaalla.

Lue artikkeli
Uutinen
Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta

Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta

Lähtsitkö katsomaan kaupungin parasta salibandya hyvässä seurassa? Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen, TPS Salibandyn ja FBC Turun järjestämään salibandyiltaan perjantaina 13.1.

Lue artikkeli
Tapahtuma
 Tiedepuistolaiset kohtasivat joulupuurolla

Tiedepuistolaiset kohtasivat joulupuurolla

Keskiviikkona 14.12. Turun Tiedepuistossa virittäydyttiin jouluun Teknologiakiinteistöjen tarjoamalla joulupuurolla ja glögillä.

Lue artikkeli
Uutinen