Tapahtumajärjestäjä Mari

Tapahtumajärjestäjä Mari

Kuka olet ja mitä teet täällä?

– Olen Mari Mäkinen, tulin lounaalle tänne Deli Pharmaan PharmaCityyn. Tämä kuuluu Caffettieran ohella suosikkilounaspaikkoihini. Olen harjoittelijana Turun Seudun Kehittämiskeskuksessa DataCityssä.

Mitä kuuluu harjoittelijan työhösi?

– Kun näin hakuilmoituksen, päätin heti tarttua toimeen ja lähettää hakemuksen. Turun Seudun Kehittämiskeskus eli TSeK haki harjoittelijaa Creative Business Camp -tapahtumalle, joka järjestetään 19.4.2016 Logomossa. Creative Business Camp on tarkoitettu yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat inspiroitua kiinnostavista esiintyjistä ja monipuolisista workshopeista. Harjoittelussa hoidan tapahtuman järjestelyjä ja suunnittelen ohjelmasisältöä. Se sopii minulle erinomaisesti, sillä opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa tietojärjestelmätieteitä sekä yrittäjyyttä. Nyt olen ollut töissä kolme viikkoa. Harjoittelu kestää puoli vuotta, eli olen täällä toukokuuhun asti.

Miten olet viihtynyt?

– Todella hyvin, meitä on täällä hyvä porukka! Joka päivä tapaa uusia ihmisiä, eli tämä alue on todellakin oikea verkostoitumiseen! Turku Science Parkin ympäristökin oli jo tuttu entuudestaan, sillä olen opiskellut muutamia kursseja ICT-Cityssä. Lisäksi käyn salilla Triviumin SATSissa. Tänään on perjantai, ja meille on jo ehtinyt muodostua perjantaiperinteeksi soittaa toimistolla Rebecca Blackin Friday-biisi!

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?

– Kävin juuri tutustumassa coworking-tila Werstaaseen ElectroCityssä. Uudet tilat näyttivät aivan mahtavilta, hienoa että Turku Science Parkin alueella on panostettu tällaiseen!

Onko viikonloppusuunnitelmia?

– Olen itse järjestämässä pikkujouluja kahdeksan hengen kaveriporukalle lauantaina. Annamme pieniä lahjoja Secret Santa -hengessä, eli jokainen saa yllätyspaketin salaiselta ”joulupukilta.” Ehkä salaisuus tosin selviää illan mittaan!

­­Hyviä pikkujouluja ja tsemppiä harjoitteluun Mari!


Mari tuli vastaan PharmaCityssä.?

Lue myös

J-P tuli maailmalta Maunoon

J-P tuli maailmalta Maunoon

Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Toimistotonttujen joulukuu

Toimistotonttujen joulukuu

Kas vaihtui touhu tonttujen, nyt puuhasteluksi hätähousujen. Ei lakkaa koneet höyryämästä, edes iltahämärän lähestyessä. Toimistotontuilla on suuri hoppu, kun edessä häämöttää vuoden loppu.

Lue artikkeli
Blogi
Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian Oy on vuokrannut lisätilaa BioCityssä. Yrityksen tilat ovat kiinteistön seitsemännessä kerroksessa, jossa laajennuksen jälkeen käytössä on 2400 neliömetriä sekä lääketehtaan toimitiloja että superpuhtaita tuotantohuoneita.

Lue artikkeli
Uutinen