Teknologiakiinteistöjen tarina yksiin kansiin

Teknologiakiinteistöjen tarina yksiin kansiin

Turun Teknologiakiinteistöjen tähänastinen tarina on nyt koottu yksiin kansiin. Kuinka kaikki oikein sai alkunsa ja miten vuoteen 2019 on tultu?

Idea Teknologiakiinteistöjen tarinan kirjoittamisesta syntyi halusta kertoa, kuinka Turun tiedepuiston kiinteistöjen hajautunut omistus saatettiin yhteen yhtiöön ja kuinka keskinäisestä kilpailusta siirryttiin samalle puolelle pöytää.

– Yhtiön rakentaminen oli vaativa prosessi, mutta se oli vasta ensimmäinen etappi Teknologiakiinteistöjen tarinassa. Sen jälkeen alkoi todellinen työ kiinteistöjen saneerausten ja alueen vetovoiman kehittämisen parissa, joka jatkuu yhä tänä päivänä. Uusi aikakausi yhtiön historiassa alkoi, kun mukaan omistajaksi saatiin ruotsalainen yhteiskuntakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut Hemsö, jonka myötä Turun tiedepuiston kehittäminen voi jatkua entistä leveämmillä hartioilla, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Tarinaa varten on haastateltu yhtiön sidosryhmiä omistajista työntekijöihin ja asiakkaisiin.

Tarinaa varten on haastateltu yhtiön sidosryhmiä omistajista työntekijöihin ja asiakkaisiin. Tarinan pääroolissa on itseoikeutetusti Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen, jonka visioita yhtiö on toteuttanut syntyhetkestään lähtien.

Puheenvuoron tarinassa saa myös henkilökunta eivätkä mainitsematta jää edes vuosien varrelle sattuneet kommellukset. Asiakasnäkökulmaa tuovat Kaivogen, LM Someco, MasterPlanet, Verohallinto, Turun ammattikorkeakoulu ja Turun yliopisto, jotka kertovat tarinassa omasta historiastaan tiedepuistossa sekä Teknologiakiinteistöjen asiakkaina.

Lue Teknologiakiinteistöjen tarinaa alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai nouda se omaksesi Teknologiakiinteistöjen toimistolta tai aulapalveluista.

Lue myös

KampusART-luonnoskilpailun taiteilijat on valittu

KampusART-luonnoskilpailun taiteilijat on valittu

KampusART-taideohjelman taidehankinnat ovat edenneet toiseen vaiheeseen. Marraskuun alussa käynnistyvän luonnoskilpailun tarkoituksena on hakea ideoita taideteoksista Turun ammattikorkeakoulun Kupittaan uuden kampusrakennuksen sisätiloihin.

Lue artikkeli
Uutinen
TET-harjoittelussa Teknologiakiinteistöissä

TET-harjoittelussa Teknologiakiinteistöissä

Nimeni on Ada ja olen 15-vuotias. Käyn Luostarivuoren koulun yhdeksännettä luokkaa. Tutustun työelämään viikon ajan Turun Teknologiakiinteistöillä.

Lue artikkeli
Blogi
Tavallisten ihmisten juristi

Tavallisten ihmisten juristi

Viikon vastaantulija tavattiin Joen laajennusosan avajaisissa, joihin hän oli saapunut tutustumaan tiloihin ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Lue artikkeli
Blogi