Tätä et ehkä tiennyt – nettisivuiltamme näet kiinteistöjemme kulutustiedot

Tätä et ehkä tiennyt – nettisivuiltamme näet kiinteistöjemme kulutustiedot

Joko yrityksesi laskee oman hiilijalanjälkensä? Kaipaatko vastuullisuusraporttiinne tietoja toimitilojen kulutuksesta? Nettisivuiltamme löydät tarvittavat luvut helposti.

Näin keväällä yritykset kokoavat yhteen taloudellisia tunnuslukujaan, jonka lisäksi monet tekevät myös vastuullisuudesta oman raporttinsa. Autamme asiakkaitamme vastuullisuusraportoinnin energiatietojen laskemisessa ja olemme koonneet eri kiinteistöjen kulutustiedot kunkin rakennuksen omalle nettisivulle. Sivulta löydät sähkön, kaukolämmön ja veden kulutukset kokonaisuudessaan sekä neliöittäin laskettuna.

Katso oman kiinteistösi kulutustiedot klikkaamalla kiinteistön nimeä.

Sähkö ja kaukolämpö

Kaikissa kiinteistöissämme käytetään sertifioitua tuulisähköä. Kaukolämmön osalta on käynnissä parhaillaan siirtymä kohti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua lämpöä ja jo nyt 87 prosenttia kaukolämmöstä on tuotettu uusiutuvalla energialla. Tiloissa, joissa on käytössä jäähdytys, käytämme Turku Energian päästötöntä kaukokylmää.

Säästetään yhdessä sähköä

Kuten viime vuodet ovat osoittaneet, energian saatavuus ei ole itsestäänselvyys. Jotta vastaavia kriisejä ei enää tulisi, tai olisimme ainakin hyvin varautuneita niihin, täytyy meidän kaikkien tehdä oma osamme. Kiinteistöjen omistajana Teknologiakiinteistöt pyrkii vähentämään sähkönkulutusta muun muassa panostamalla nykyaikaiseen talotekniikkaan, ajastamalla tilojen lämmitystä ja investoimalla teknologiaan, joka kuluttaa entistä vähemmän. Hetkellisiin sähkökatkoihin olemme varautuneet varavoimakoneilla.

Kohti hiilineutraalia Turkua

Osallistumme Turun kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä ja tähän tarvitsemme myös teidän apuanne. Vetoammekin kaikkiin tilojemme käyttäjiin, että kiinnittäisitte huomiota energian kulutukseen omassa toiminnassanne. Löytyykö käytöstänne energiasyöppöjä vanhoja laitteita? Mikä on yrityksenne hiilijalanjälki, ja ennen kaikkea, miten sitä saadaan pienennettyä?

Kaipaatko apua toimitilojenne kulutustietojen laskentaan? Ota yhteyttä Erkki Oikariseen, puh. 040 736 1344, etunimi.sukunimi@teknologiakiinteistot.fi.

Lue myös

Bonalive Biomaterialsille tehdas lääkinnällisten laitteiden valmistukseen

Bonalive Biomaterialsille tehdas lääkinnällisten laitteiden valmistukseen

VitaCityyn toteutetaan lääkinnällisten laitteiden kehitys- ja tuotantotila biomateriaaliyritys Bonalive Biomaterials Oy:lle.

Lue artikkeli
Uutinen
Popup-pyörähuolto Jussinaukiolla 10.4.

Popup-pyörähuolto Jussinaukiolla 10.4.

Kaipaako polkupyöräsi kevyttä keväthuoltoa tai pitäisikö vaihtaa renkaat? Turkulainen pyöränhuoltopalvelu Fillaritalli tulee Tiedepuiston Jussinaukiolle keskiviikkona 10.4. klo 10–16.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Earth Hour Tiedepuistossa

Earth Hour Tiedepuistossa

Teknologiakiinteistöt osallistuu jälleen Earth Hour -ympäristötapahtumaan sammuttamalla valoja lauantaina 23.3. klo 20.30-21.30. Turun Tiedepuistossa valot sammutetaan yhdeksästä rakennuksesta.

Lue artikkeli
Uutinen