Tavoitteet todeksi

Tavoitteet todeksi

Luin jostakin, että vain harvat ihmisistä asettavat elämälleen konkreettisia tavoitteita. Se on aika vähän, vai olemmeko vain tyytyväisiä nykytilanteeseen? Entä sinun tavoitteesi – ovatko ne selvillä? Tiedätkö, mitä sinä haluat? Onko se säännöllistä kuntoilua, terveellisempi ruokavalio, vähemmän työntekoa ja enemmän aikaa läheisille, oman asunnon tai ehkä kesämökin hankinta? Mitään ei voi saavuttaa ilman tavoitteita. Ilman konkreettisia tavoitteita voi joutua tuuliajolle.

Oma tavoite on helpompi toteuttaa, kun se on selkeästi määritelty. Hyvä tavoite sisältää seuraavat kriteerit: tavoitteen on oltava selkeä, mitattavissa, saavutettavissa, tarpeellinen ja aikataulutettu.

Meillä Teknologiakiinteistöillä on asetettu eräs pitkäaikaisempi tavoite, joka liittyy tulevaisuuden kiinteistöenergiaratkaisuihin. Olemme käynnistämässä yhteisen energiahankkeen alan johtavien toimijoiden kanssa, ja tälle hankkeelle olemme asettaneet konkreettisia tavoitteita.

Tavoitteenamme on, että energiaratkaisut tulemaan vähentämään kiinteistöenergiankulutustamme. Tavoitteenamme on myös lisätä uusiutuvista energialähteistä tapahtuvaa energianhankintaa. Tähän liittyen olenne aloittaneet yhteistyön Turku Energian kanssa: kevään aikana ElectroCityn katolle tullaan asentamaan170 aurinkopaneelia, joita voi vuokrata omaan käyttöön. Lisäksi haluamme uudistaa kiinteistöjen teknisiä järjestelmiä sekä parantaa sisäilman laatua, viihtyvyyttä ja valaistusta. Uskomme, että saavutettuamme edellä asetetut tavoitteet, ovat kiinteistömme entistä tehokkaammat sekä viihtyisämmät asiakkaillemme.

Tavoitteiden eteen on oltava valmiina ponnistelemaan ja näkemään vaivaa, jonka tavoitteen saavuttaminen aina vaatii. On kuitenkin hyvä muistaa, että ponnisteluista huolimatta asiat eivät aina suju halutulla tavalla. Tietty rentous on hyvä pitää mukana, niin tekeminen on mielekästä. Kun omaa osaamista on tarpeeksi, voi ja pitää uskaltaa kokeilla. Se mikä eilen tuntui mahdottomalta, voi huomenna onnistua.

Tehdään tavoitteista totta!
Olli

Lue myös

Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Turku Science Park on täynnä mielenkiintoisia lounasravintoloita Unicoista Maunoon, Turun ammatti-instituution oppilaskeittiöstä kiinalaisiin ja italialaisiin makuihin. Lounaalla Turku Science Parkissa -juttusarjassa Turun Teknologiakiinteistöjen kokeneet ”melkein ravintolakriitikot” käyvät syömässä alueen ravintoloissa ja kertovat kokemuksistaan...

Lue artikkeli
Blogi
Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Toni Virolainen ja olen töissä huoltoyhtiö Arella.

Lue artikkeli
Blogi
Exchange year: Joanna ja Ola

Exchange year: Joanna ja Ola

Who are you and what are you doing here?

Lue artikkeli
Blogi