Teknologiakiinteistöjen asiakkaat kohtaavat tapahtumissa

Teknologiakiinteistöjen asiakkaat kohtaavat tapahtumissa

Teknologiakiinteistöt järjestää Tiedepuistossa runsaasti erilaisia maksuttomia tapahtuma.

Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskentelevien ihmisten sähköposteihin kilahtaa säännöllisesti kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Mistä tapahtumissa on kyse ja kuka niihin saa osallistua?

Tiedepuiston treenit, Joki Forum ja joulupuuro. Laskiaistapahtuma, taidenäyttelyn avajaiset tai hamppareita ja urheilua rennossa seurassa – tässä vain muutama esimerkki tapahtumista, joita Teknologiakiinteistöt järjestää Turun Tiedepuistossa.

– Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapatumia, joiden tarkoituksena on lisätä tiloissamme työskentelevien ihmisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä sekä tarjota kontakteja ja tietoa erilaisista aiheista, kertoo tapahtumien järjestämisestä vastaava Teknologiakiinteistöjen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen.

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapatumia, joiden tarkoituksena on lisätä tiloissamme työskentelevien ihmisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Osa tapahtumista on avoimia kaikille, kun taas osa on tarkoitettu vain Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden työntekijöille. Esimerkiksi viikoittain järjestettäviin Tiedepuiston treeneihin kutsutaan vain Tiedepuistossa työskenteleviä ihmisiä.

– Tiedepuiston treeneissä liikutaan yhdessä M&M Kuntotalon ohjaajan johdolla. Treenit pidetään joka tiistai kello 15-16 Kupittaanpuistossa tai M&M Kuntotalon tiloissa Kupittaan Palloiluhallissa.

Kaikille avoimia tapahtumia taas ovat esimerkiksi Joki Forum -miniseminaarit, joissa asiantuntijat jakavat osaamistaan erilaista aiheista aina markkinoinnista yrityskehittämiseen ja työhyvinvointiin. Myös laskiaistapahtumat, joulupuurot ja Sporttia parhaalla paikalla -illat ovat avoimia kaikille ja onpa Tiedepuistossa vuosien saatossa järjestetty myös halloweenseikkailu, parkkihalligallerian avajaiset kuin elokuvanäytöksiäkin.

Tällä hetkellä Teknologiakiinteistöjen tiloissa työskentelevät ihmiset voivat ilmoittautua 20.-21.9. Vierailukeskus Joessa streemattavaan Nordic Business Forumin etäkatsomoon, Sofia Zidan taidenäyttelyn avajaisiin sekä tietenkin Tiedepuiston treeneihin. Ilmoittautumislinkit on lähetetty kiinteistötiedotteiden tilaajille sähköpostitse.

Lue myös

Nordic Business Forum -livestriimi tuo maailmanluokan puhujat Tiedepuistoon

Nordic Business Forum -livestriimi tuo maailmanluokan puhujat Tiedepuistoon

Vierailukeskus Joessa pääsee seuraamaan Nordic Business Forum -livestriimiä 20.-21.9.2022 Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Jokeen mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja maailmanluokan puhujilta.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Palveluasiantuntija

Rekry: Palveluasiantuntija

Haluaisitko työskennellä keskellä Turun yrityselämää ja korkeakouluja? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalveluihin!

Lue artikkeli
Uutinen
Uusia pyöräpalveluita Tiedepuistoon

Uusia pyöräpalveluita Tiedepuistoon

Turun Tiedepuistoon on avautunut lukollinen pyöräpysäköintipalvelu. Lukolliset pysäköintipaikat sijaitsevat ICT-Cityn ja EduCityn pyöräkellareissa. Pysäköintipaikat ovat avoinna ympäri vuorokauden, ja niiden ovet toimivat koodilukoilla.

Lue artikkeli
Uutinen