Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen osallistumisen RunFestiin

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen osallistumisen RunFestiin

Teknologiakiinteistöt tarjoaa jälleen tänä vuonna asiakkailleen osallistumisen liikuntatapahtuma RunFestiin, joka järjestetään Kupittaanpuistossa 13.6.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää joukkueliikunnan, piknikin, musiikin, puistomiljöön ja hauskan yhdessäolon. RunFest-konsepti on alun perin luotu Tanskassa, jossa tapahtumiin osallistuu yli 40 000 viiden hengen joukkuetta tuhansista työyhteisöistä.

After work -tyyliseen tapahtumaan sisältyy kaikille ikään, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopiva liikunta ja ilontäyteinen piknikjuhla RunFest-kylässä Teknologiakiinteistöjen tukikohdassa. Iltaa vietetään rennosti urheiluvaatteissa.

Liikunta tapahtuu viiden hengen joukkueina, jonka jäsenet kävelevät tai juoksevat 4,2 kilometrin mittaisen kierroksen Kupittaanpuistossa. Halutessaan osallistujat voivat kävellä tai juosta myös useamman kierroksen tai jopa koko puolimaratonin. Vauhdin saa valita vapaasti ja matkan saa taittaa viestinä, mutta halutessaan myös pareittain tai koko joukkue yhdessä.

Kiinnostuitko? Seuraa sähköpostiasi! Lähetämme ilmoittautumislinkin sekä kassalla tarvitsemasi koodin sähköpostiisi. Otathan yhteyttä osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi, mikäli viestimme ei ole tavoittanut sinua.

Lue myös

Teknologiakiinteistöille uusi hallitus

Teknologiakiinteistöille uusi hallitus

Teknologiakiinteistöt valitsi 4.4. järjestetyssä yhtiökokouksessaan uuden hallituksen. Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen sekä Hemsön strategia- ja transaktiojohtaja Gustav Björkman. Hallitustyöskentelyn yhtiössä jättää Risto Korpela. Hallituksen vanhoina jäseninä jatkavat Christian Backholm, Tuomas Heikkinen,...

Lue artikkeli
Uutinen
Hemsö sijoitti 50 miljoonaa euroa Turun Teknologiakiinteistöihin

Hemsö sijoitti 50 miljoonaa euroa Turun Teknologiakiinteistöihin

Teknologiakiinteistöt sai osakeannin myötä kaksi uutta omistajaa ja sen oma pääoma nousi 129 miljoonaan euroon.

Lue artikkeli
Uutinen
Earth Hour 2019 tiedepuistossa

Earth Hour 2019 tiedepuistossa

Turun Teknologiakiinteistöt osallistuu Earth Houriin tänäkin vuonna. Useista Turun tiedepuiston alueen kiinteistöistä sammuvat mainos- ja ulkovalot tunniksi lauantaina 30.3. kello 20.30. Näin Teknologiakiinteistöt tahtoo omalta osaltaan tehdä symbolisen eleen yhteisen ilmastomme puolesta ja ilmaista huolensa ympäristön tilasta.

Lue artikkeli
Uutinen