Teknologiakiinteistöt toteuttaa Palloiluhallin

Teknologiakiinteistöt toteuttaa Palloiluhallin

Turun uuden palloiluhallin tarjouskilpailun voittajaksi on valittu Turun Teknologiakiinteistöt Oy. Tarjouskilpailuun osallistui Teknologiakiinteistöjen lisäksi Kiinteistö Oy Kaarinantie 700 ja sijoittajaryhmä Salama.

Turun Teknologiakiinteistöt antoi halvimman tarjouksen vuosivuokrasta, joka oli 1,27 miljoonaa euroa vuodessa. Tarjouskilpailun määräävä vertailukriteeri oli vuosivuokra, jonka lisäksi sekä tarjoajalle että tarjottavalle kohteelle määritettiin yksityiskohtaisia kelpoisuusvaatimuksia.

Turun kaupunginvaltuusto päätti huhtikuussa palloiluhallin hankkeesta ja määritti tuolloin palloiluhallin tärkeimmät vaatimukset. Katsomokapasiteetin tulee käsittää 2500 henkeä ja kansainväliset lentopallopelit vaativat halliin 12,5 metrin korkeuden.

Turun kaupunginvaltuusto hyväksyi palloiluhallin asemakaavan ja hankesuunnitelman viime huhtikuussa. Tuolloin päädyttiin siihen, että Triviumin tontille osoitteeseen Lemminkäisenkatu 32a toteutetaan 12,5 metriä korkea ja 2 500 katsomopaikkaa sisältävä halli.

– Palloiluhalli parantaa ja monipuolistaa alueen palvelutarjontaa. Turun Teknologiakiinteistöt on innoissaan saadessaan tämän hankkeen toteutettavaksi, sanoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen tyytyväisenä.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
0400 288 725
mikko.lehtinen(a)teknologiakiinteistot.fi


Palloiluhalli tulee Turku Science Parkin alueelle Triviumin tontille.

Lue myös

Toivepomo Sam

Toivepomo Sam

Kuka olet? Olen Sam Hansén, mainostoimisto Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchin toimitusjohtaja.

Lue artikkeli
Blogi
Werstaan lumoissa

Werstaan lumoissa

”Eihän täällä olo edes tunnu siltä, että olisi töissä”, kommentoi eräs palveluntuottaja vieraillessaan ensimmäistä kertaa Werstaassa. Siis missä? No, Turun Teknologiakiinteistöt avasi marraskuun alussa Turun suurimman yhteisöllisen työtilan ElectroCityssä. Ennen mittavaa saneerausta samalla paikalla ElectroCityssä toimi pitkään yrityskeskus Dio ja muutaman...

Lue artikkeli
Blogi
TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS viihtyy Werstaassa

TidyCMS muutti Werstaaseen marraskuun alussa. Yritys on turkulainen startup, joka on perustettu vuonna 2011. Yrityksessä työskentelevät Fredrik Bjurström ja Pyry Liukas, jotka ovat molemmat olleet mukana yrityksessä sen perustamisesta lähtien.

Lue artikkeli
Uutinen