Tiedepuiston afterwork täytti Circuksen

Tiedepuiston afterwork täytti Circuksen

Torstaina 2.6. juhlistettiin Turun Tiedepuistossa kesän alkua viettämällä Tiedepuiston yhteistä afterwork-tapahtumaa edustustila Circuksessa ElectroCityn 7. kerroksessa. Tapahtumaan oli kutsuttu Teknologiakiinteistöjen asiakkaita ja paikalla kävi noin sata ihmistä.

Tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa sekä tietenkin seurustelua niin Teknologiakiinteistöjen henkilökunnan kuin muidenkin alueella työskentelevien ihmisten kanssa. ”Ihanaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa” oli useammankin ihmisen suusta kuultu kommentti. Iltaa kohden myös sää alkoi suosia ja ihmiset siirtyivät sisätiloista terassille nauttimaan Turun kattojen yli aukeavista maisemista.

Eivätkä kohtaamiset Tiedepuistossa toki afterworkeihin päättyneet, sillä juhannukseen asti treenataan viikoittain järjestettävissä Tiedepuiston treeneissä, jotka jatkuvat kesätauon jälkeen taas elokuussa. Syksyllä tiedossa on myös Joki-forum -aamiaisseminaareja sekä Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumia.

Kiitos kaikille afterworkeihin osallistuneille! Katso lisää kuvia Teknologiakiinteistöjen Facebookista.

Lue myös

Näin rakennettiin CivilCity – katso video

Näin rakennettiin CivilCity – katso video

Turun Tiedepuistoon valmistui huhtikuussa 2022 uusi toimistorakennus CivilCity, johon muuttavat Kela, Wärtsilä ja Nordea.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston alueelle lisää sähköautojen latauspisteitä

Tiedepuiston alueelle lisää sähköautojen latauspisteitä

Turun Tiedepuistoon on tullut lisää paljon kysyttyjä sähköautojen latauspisteitä. Uudet latauspisteet sijaitsevat BioCityssä ja DataCityssä.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston afterwork 2022

Tiedepuiston afterwork 2022

Tervetuloa Circukseen, Tiedepuiston näyttävään edustustilaan Turun kattojen yllä! Tule viettämään rento iltapäivä ja verkostoitumaan toisten tiedepuistolaisten kanssa. Tarjolla on myös pientä syötävää ja juotavaa. Voit tulla paikalle juuri sinulle sopivana ajankohtana, jonka voit valita lomakkeelta.

Lue artikkeli
Tapahtuma