Tiedepuiston alueelle lisää sähköautojen latauspisteitä

Tiedepuiston alueelle lisää sähköautojen latauspisteitä

Turun Tiedepuistoon on tullut lisää paljon kysyttyjä sähköautojen latauspisteitä. Uudet latauspisteet sijaitsevat BioCityssä ja DataCityssä.

Vaivatonta vieraspysäköintiä myös sähköautoille
BioCityn -1 -kerroksen vieraspysäköinnin latauspisteet ovat kaikkien alueella asioivien käytössä. Pysäköintihalliin ajetaan Joukahaisenkadulta NEO-taloa vastapäätä.

Sopimuspysäköinnin asiakkaille lisää latauspisteitä
DataCityn pysäköintihallin ja BioCityn -2 -kerroksen latauspisteet on tarkoitettu sopimusasiakkaillemme, jotka voivat ladata sähköautoa aiemmin myös jo aiemmin avatuissa latauspisteissä EduCityn kellarikerroksessa sekä TriviumCityn pysäköintihallin pohjakerroksessa.

Latauspisteet ovat niiden asiakkaiden käytössä, jotka ovat solmineet pysäköintisopimuksen Aimo Park Oy:n kanssa. Paikka on käytössä latauksen ajan ja ajoneuvo on siirrettävä pois latauspisteeltä latauksen valmistuttua. Latauspisteille tarkoitettuja pysäköintiruutuja ei voi varata etukäteen, ja paikat ovat tarkoitettu vain sähkö- ja hybridiautoille latauksen ajaksi. Väärinkäytöksistä seuraa valvontamaksu.

Latauksen hinta on 0,25 €/kWh, jonka lisäksi veloitetaan 0,30€/h latauksen ajalta. Sähköauton lataus käynnistetään Virta-mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voit myös etsiä latauspisteitä, tarkastella niiden tietoja ja saatavuutta sekä hoitaa maksun.

Lisätiedot:
Aimo Park Oy
info@aimopark.fi

Lue myös:
Teknologiakiinteistöt avasi vihjekanavan
Video: Mikä on parasta Tiedepuistossa?
Video: InfraCityn rakentaminen timelapse-videolla
 

Lue myös

Teknologiakiinteistöt rakennuttaa uuden toimistorakennuksen

Teknologiakiinteistöt rakennuttaa uuden toimistorakennuksen

Uusi rakennus jatkaa Itäharjun muutosta Turun Tiedepuistoksi.  

Lue artikkeli
Uutinen
Näin rakennettiin CivilCity – katso video

Näin rakennettiin CivilCity – katso video

Turun Tiedepuistoon valmistui huhtikuussa 2022 uusi toimistorakennus CivilCity, johon muuttavat Kela, Wärtsilä ja Nordea.

Lue artikkeli
Uutinen
Tiedepuiston afterwork täytti Circuksen

Tiedepuiston afterwork täytti Circuksen

Torstaina 2.6. juhlistettiin Turun Tiedepuistossa kesän alkua viettämällä Tiedepuiston yhteistä afterwork-tapahtumaa edustustila Circuksessa ElectroCityn 7. kerroksessa. Tapahtumaan oli kutsuttu Teknologiakiinteistöjen asiakkaita ja paikalla kävi noin sata ihmistä.

Lue artikkeli
Uutinen