Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!

Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!

Miten tehdä tehokas jumppa kotona? Kaipaatko lisää motivaatiota kuntoiluun? Tule mukaan kohentamaan kuntoasi yhteisiin virtuaalisiin Tiedepuiston treeneihin.

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen yhteistreenit viikottain M&M Kuntotalon ohjaajan johdolla. Tiedepuiston treenit ovat avoimia kaikille Teknologiakiinteistöjen asiakkaille ja Werstaslaisille. Viikoittaiset yhteistreenit pidetään Teamsin välityksellä aina tiistaisin kello 15-16 ja osallistumislinkki lähetetään asiakkaidemme sähköpostiin viikoittain.

– Kaikki treenit voit tehdä kotona käyttäen kotoa löytyviä tarvikkeita painoina. Toiveenamme on jatkaa yhteistreenejä myös paikan päällä tulevaisuudessa, jos tilanne sen vain sallii, kertoo Teknologiakiinteistöjen HR-asiantuntija Sari Huhtinen.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kerran kuussa M&M Kuntotalon salikortti kahdeksi kuukaudeksi sekä treeniä tukeva tuotepaketti. Mitä useammin osallistut, sitä paremmat mahdollisuudet on arvonnassa.

Ohjaajana toimii syksyn treeneistä tuttu M&M Kuntotalon Laura Henttinen-Moilanen. Virtuaalitunneilla ohjelmassa on esimerkiksi kiertoharjoittelua oman kehon painolla, kehonhuoltoa ja lihaskuntotreeniä. Kaikki treenit voi toteuttaa helposti kotoa käsin. Lisäpainona treeniä tehostamaan voi käyttää esimerkiksi vedellä täytettyjä pulloja tai vaikka kirjoilla täytettyä reppua. Tunnille voi myös osallistua ilman lisäpainoa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kerran kuussa M&M Kuntotalon salikortti kahdeksi kuukaudeksi sekä treeniä tukeva tuotepaketti.  Mitä useammin osallistut, sitä paremmat mahdollisuudet on arvonnassa.

Jos haluat mukaan treeneihin, muista tilata kiinteistötiedotteet.

Tuntikuvaukset:

Kiertoharjoittelu alkaa kehonpainolla tehtävällä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään tekemään lihaskuntoliikkeitä yhdessä sykettä nostavien liikkeiden kanssa. Tunnille tarvitaan noin 5–10 kilon lisäpaino.

Lihaskuntotunnilla lämmitellään ensin kehonpainolla. Treenissä tehdään vaihdellen monipuolisia lihaskuntoliikkeitä ja sykettä nostavia liikkeitä. Lihaskuntotunnille tarvitset jumppamaton sekä villasukat.

Kehonhuoltotunti herättelee kehoa lämmittelyllä ja aktivointiliikkeillä. Lämmittelyn jälkeen tehdään harjoituksia, jotka lisäävät voimaa ja liikkuvuutta. Tunti päätetään loppurentoutuksella. Kehonhuoltotunnille tarvitset jumppamaton ja viltin.

Lue myös

Teknologiakiinteistöjen sisustusarkkitehti Sofia Humalisto oppi Italiassa jotakin mitä Suomessa ei yleensä osata

Teknologiakiinteistöjen sisustusarkkitehti Sofia Humalisto oppi Italiassa jotakin mitä Suomessa ei yleensä osata

Teknologiakiinteistöihin saatiin viime vuoden loppupuolella sisustusarkkitehti, kun Sofia Humalisto aloitti työt yhtiön palveluksessa. Mitä sisustusarkkitehti Teknologiakiinteistöissä tekee ja minkälaisia ovat ammattilaisen vinkit, jotka toimivat niin toimiston kuin kodinkin sisustusta mietittäessä?

Lue artikkeli
Uutinen
Asiaa parkkihallin elävöittämisprojektista

Asiaa parkkihallin elävöittämisprojektista

Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallin elävöittämisprojekti on viime päivinä herättänyt paljon keskustelua. Jotkut ovat pitäneet taideteosten toteuttamisesta maksettavaa palkkiota vaatimattomana suhteessa tekijän työpanokseen. Taiteesta elantonsa saavien on kerrottu joutuneen tottumaan alipalkattuihin projekteihin, jollaisena jotkut nyt kokevat myös...

Lue artikkeli
Blogi
Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsevät nyt maksutta WTC Turun Business Clubin jäseniksi

Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsevät nyt maksutta WTC Turun Business Clubin jäseniksi

Vierailukeskus Joessa toimivan World Trade Center Turun palvelut tulevat Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden käytettäviksi. Mistä tässä on kysymys ja kuka WTC Turun toiminnasta tätä nykyä vastaa?

Lue artikkeli
Uutinen