Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Tiedepuiston yhteiskäyttöautot – Käytössäsi joustavasti tarpeen mukaan

Onko sinulla tarve autolle kesken päivän tai satunnaisesti omiin menoihin? Mitä jos voisit unohtaa auton omistamiseen liittyvät huolet ja silti liikkua vapaasti? Tiedepuiston yhteiskäyttöautot tekevät liikkumisesta helppoa ja joustavaa ja saat auton käyttöösi juuri silloin kun sitä tarvitset.

Yhteiskäyttöauto on käytössäsi silloin, kun tulee tarve lähteä kokouksiin, yritysvierailulle tai myyntikäynnille. Yhteiskäyttöautot täydentävät Tiedepuiston alueen julkista liikennettä, ja tuovat hyvän vaihtoehdon oman auton käytölle.

Monipuolista liikkumista yhteiskäyttöautoilla

Yhteiskäyttöautot mahdollistavat autoilun ilman investointia omaan tai yrityksen autoon. Autosta maksetaan vain käytön perusteella, joten ylimääräisiä kuluja ei tule. Tämä säästää sekä rahaa että vapauttaa sinut auton omistamiseen liittyvistä huolista. Lisäksi yhteiskäyttöautojen käyttö on ympäristöteko, joka edistää kestävää liikkumista kaupungissa.

Tiedepuiston alueella yhteiskäyttöautoja tarjoaa kaksi toimijaa, AimoShare sekä 24Rent.

24Rentin tarjoama pakettiauto sijaitsee ICT-Cityn parkkihallissa osoitteessa Joukahaisenkatu 5. Auton saa käyttöönsä varaamalla sen 24Rentin nettisivuilta tai mobiilisovelluksesta.

AimoSharen tarjoama yhteiskäyttöhenkilöauto sijaitsee Tiedepuiston uusimmassa parkkihallissa, ParkCityssä. AimoParkin tarjoaa yrityksille myös yhteiskäyttöautoverkoston kuukausiveloitteisesti. Voit tutustua kuukausisopimukseen AimoParkin nettisivuilta.

Erikoisetu Tiedepuiston työntekijöille

Tiedepuiston työntekijät voivat nyt hyödyntää erikoistarjousta käyttämällä koodia "TTK" ja saavat tunnin ilmaista ajoaikaa AimoSharen tarjoamilla autoilla. Tarjous on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

Lue myös

GeneCityn peruskivi muurattiin

GeneCityn peruskivi muurattiin

Teknologiakiinteistöjen rakennuttaman GeneCity-rakennuksen peruskivi muurattiin torstaina 2.11. GeneCity on lääketehdas, jonka Teknologiakiinteistöt toteuttaa biologisten lääkkeiden sopimusvalmistaja Biovian Oy:lle.

Lue artikkeli
Uutinen
Elixia Trivium kutsuu liikkumaan

Elixia Trivium kutsuu liikkumaan

Kävimme tutustumassa Elixia Triviumin kuntokeskuksessa, jossa muutama vuosi sitten uusittuja tiloja esitteli Club Manager Jussi Ketola. 

Lue artikkeli
Uutinen
Carita Varjosesta SHIFT Eventsin toimitusjohtaja

Carita Varjosesta SHIFT Eventsin toimitusjohtaja

Teknologiakiinteistöjen tavoitteena on tehdä SHIFT Business Festivalista entistä suurempi tapahtuma.

Lue artikkeli
Uutinen