Viihtyisiä toimistoja, tehokkaita työtiloja

Viihtyisiä toimistoja, tehokkaita työtiloja

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä PharmaCityssä?
Olen Tiina Lindgren Isku Interior Oy:stä. Olen täällä töissä: PharmaCityn katutasoon on avattu Iskun toinen Turun myymälä ja showroom. Turun isompi Isku on edelleen Satakunnantiellä, ja täällä tiedepuistossa PharmaCityssä olemme olleet vuodenvaihteesta lähtien.

Mikä sai Iskun laajentamaan myös itäiselle puolelle kaupunkia?
Tiedepuiston alue on Turun nopeiten kehittyvä alue, ja se kiinnostaa myös meitä. Täällä olemme lähellä jo olemassa olevia ja uusia asiakkaita ja koko Turun yritysmaailmaa. Isku tarjoaa yrityksille kalusteiden lisäksi palveluja, esimerkiksi tila- ja sisustussuunnittelua. Kokonaistoimitus ja asioimisen helppous ovat tärkeitä asioita Iskulle. Täällä PharmaCityn Iskulla olemme vuorotellen, kukin henkilökunnasta nimettyinä päivinä. Palvelemme arkisin klo 8-16.

Miten pitkään olet työskennellyt Iskulla?
Olen ollut Iskulla 12 vuotta. Olin tehnyt pitkään sisustussuunnittelua koteihin omalla toiminimellä, ja tein aikanaan myös opetustöitä. Eräänä päivänä huomasin, että Isku hakee sisustussuunnittelijaa töihin. Hain paikkaa ja minut valittiin työhön. Tein 10 vuotta Iskulla sisustussuunnittelijan töitä, kunnes kolme vuotta sitten minulle ehdotettiin myyntityötä. Nykyinen työni sisältää sekä myyntiä että sisustussuunnittelua, ja se on hyvä yhdistelmä, kun saan olla yhteydessä myös sidosryhmiin ja asiakkaisiin.

Millaisia ratkaisuja nykyään halutaan toimitiloissa ja niiden kalustuksessa?
Toimistot ja työn tekotavat ovat muuttuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tämän päivän toimisto on moderni monitilatoimisto, jossa on erilaisia työnympäristöjä eri työmuodoille. Työpisteet eivät ole henkilökohtaisia, ne ovat pienempiä kuin ennen, ja kaikki neliöt ovat hyvin hyödynnetty. Tialt tehdään tehokkaiksi ja samalla viihtyisiksi työskentelyyn. Nykyään yritykset panostavat mukavaan oleskeluun sekä viihtyvyyteen työpaikalla, esimerkiksi sohvilla ja muilla rennoilla kalusteilla, joissa on kiva viettää taukoa. Suunnittelu on tärkeää, jotta ahtaastakin tilasta saadaan toimiva ja viihtyisä.

Onko sinulle jo muodostunut suosikkipaikkaa tiedepuiston alueella?
Asiakkaitamme on alueella, joten tunsin kyllä paikan jo ennen Iskun toimipisteen avaamistakin. Lounasravintoloista tulee eniten käytyä Maunossa ja PharmaCityn Unican paikoissa, ne kun ovat tässä kaikkein lähimpinä.

Miten liikut? Auto, bussi vai pyörä?
Auto, sillä liikun paljon päivän aikana paikasta toiseen ja myös Iskun Satakunnantien ja PharmaCityn toimipisteen välillä. Asiakastapaamisia on myös lähikunnissa, joten autolla pääsen parhaiten tapaamisiin. Aina olen löytänyt myös täällä tiedepuistossa pysäköintipaikan, vaikka sitten pienen kävelymatkan päästä.

Mitä viikonloppusuunnitelmia sinulla on?
Olen kotona Paimiossa ja pääsen hoitamaan pihaa ja puutarhaa. Se on tosi hyvää vastapainoa välillä hektisellekin työlle, kun saa vain keskittyä olennaiseen ja olla ulkoilmassa.

Terveiset lukijoille?
Isku täyttää tänä vuonna 90 vuotta, mikä on merkittävä asia suomalaisessa huonekaluteollisuudessa. Pääkonttorissa Lahdessa järjestetään syksyllä juhlavuoden päätapahtuma, mutta me täällä Turussa järjestämme myös ohjelmaa täällä tiedepuiston alueella. Kannattaa olla kuulolla! Toivotan kaikki lukijat tervetulleeksi PharmaCityn toimipisteelle ja testaamaan vaikka sähkösäätöistä pöytää tai poljettavaa ”kuntopyörää”, joka on toimistokäyttöön tarkoitettu.

Kiitos haastattelusta Tiina ja onnea Isku 90 vuotta!

Lue myös

Lemmikki suoraan DataCityn varastosta

Lemmikki suoraan DataCityn varastosta

Tämän viikon vastaantulija tavattiin Joukahaisenkadulla, josta hän oli toiveikkain mielin lähdössä kevätretkelle.

Lue artikkeli
Blogi
Nälkäinen, älykäs ja nöyrä

Nälkäinen, älykäs ja nöyrä

Olen joka vuosi Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtajana ollessani tehnyt julkisen ”uudenvuodenlupauksen”, joka on julkaistu yhtiön vuosikatsauksessa. Olen luvannut meidän olevan parempia kuin aikaisempina vuosina. Olen luvannut positiivista kehitystä uudelleen ja uudelleen. Ja aina olemme lupaukset myös pitäneet.

Lue artikkeli
Blogi
Turun ammattikorkeakoulun uuden kampuksen peruskivi muurattiin

Turun ammattikorkeakoulun uuden kampuksen peruskivi muurattiin

Turun ammattikorkeakoulun uuden kampusrakennuksen peruskivi muurattiin perinteikkäin menoin 18.4. kampuksen työmaalla Joukahaisenkadulla.

Lue artikkeli
Uutinen