Toivepomo Sam

Toivepomo Sam

Kuka olet?
Olen Sam Hansén, mainostoimisto Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchin toimitusjohtaja.

Wautsi, toimitusjohtaja! Mitä käytännössä teet?
Toimin suunnittelutiimien sparraajana, teen asiakastyötä ja hankin uusia asiakkaita sekä hoidan kaikkia muita toimitusjohtajan tehtäviä ja hallintoa. Olen sellainen sekatyömies.

Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi on toiminut pitkään Turku Science Parkissa, miten alue on sinun kokemuksesi mukaan muuttunut?
Toimistomme muutti tänne 1980-luvun lopulla kun ElectroCityä rakennettiin. Olimme kiinteistön ensimmäisiä asiakkaita ja nyt alue alkaa olemaan sitä, mitä 1980-luvulla visioitiin eli high tech yritysten keskittymä. 1990-luvulla alkaneen laman vuoksi rakentaminen keskeytyi ja kesti 20 vuotta, että visio toteutui. Visio on ollut hyvä, mutta toteutus on ollut aika hidas.

Satuin kuulemaan, että keittelit aamulla mannapuuroa täällä toimistolla koko työporukalle, haluaisitko kertoa siitä hiukan lisää?
Meillä, kuten varmaan monella muullakin työpaikalla, on töissä sellainen ”joku”, jonka toivotaan tekevän milloin mitäkin. Eilen henkilöstöpalaverissa nousi esiin ajatus, että olisi tosi kiva, jos ”joku” tarjoaisi joskus mannapuuroa aamulla töissä. Yleensä ”joku” olet sinä itse, mutta ihmiset eivät vain tule huomanneeksi asiaa. Haluan muuttaa tätä kulttuuria ja rohkaista henkilökuntaa puuttumaan itse asioihin. Uskon esimerkillä johtamiseen, joten haimme työkaverini kanssa K-marketista tarvikkeet, keitimme aamulla mannapuuron ja yllätimme sillä koko muun työporukan!

Voi vitsi, olet oikea toivepomo! Entä olisiko sinulla jotakin mitä haluat sanoa Turku Science Parkissa liikkuville ihmisille?
Tämä on Turun paras paikka tehdä töitä! Minäkin olen viihtynyt täällä jo vuodesta 1997.

Parasta juuri nyt?
Nyt olisi kiva jos alkaisi sataa lunta, pimeys häviäisi ja tulisi joulumieli! Lisäksi parasta tietysti olisi jos Suomen taloustilanne saataisiin paremmalle tolalle.

Täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
…niin tehtäisiin enemmän kuin puhuttaisiin. Tekojen kautta syntyy asioita.

Niinpä. No mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Menen varmaan mökille, tekemään asioita.

Hyvää mökkeilyä, Sam!


Sam ja toimistokoira Elli tavattiin Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchin toimistolla ElectroCityssä.?

Lue myös

Tapahtumajärjestäjä Mari

Tapahtumajärjestäjä Mari

Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian laajensi tilojaan BioCityssä

Biovian Oy on vuokrannut lisätilaa BioCityssä. Yrityksen tilat ovat kiinteistön seitsemännessä kerroksessa, jossa laajennuksen jälkeen käytössä on 2400 neliömetriä sekä lääketehtaan toimitiloja että superpuhtaita tuotantohuoneita.

Lue artikkeli
Uutinen
Werstaan lumoissa

Werstaan lumoissa

”Eihän täällä olo edes tunnu siltä, että olisi töissä”, kommentoi eräs palveluntuottaja vieraillessaan ensimmäistä kertaa Werstaassa. Siis missä? No, Turun Teknologiakiinteistöt avasi marraskuun alussa Turun suurimman yhteisöllisen työtilan ElectroCityssä. Ennen mittavaa saneerausta samalla paikalla ElectroCityssä toimi pitkään yrityskeskus Dio ja muutaman...

Lue artikkeli
Blogi