Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Toni pitää kiinteistöt kunnossa

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Toni Virolainen ja olen töissä huoltoyhtiö Arella.

Mitä kuuluu työhösi?
Työnkuvaani kuuluu putkiasennuksia laidasta laitaan. Pääasiassa työskentelen DataCityssä, BioCityssä ja ICT-Cityssä, ja tarpeen vaatiessa myös täällä TriviumCityssä sekä Aren muissa kohteissa. Pidämme yhdessä huoltomiesten kanssa alueen kiinteistöt kunnossa.

Miten kauan olet ollut töissä Science Parkin alueella?
Aloitin työt Turku Science Parkin alueella vuoden 2014 tammikuussa. Työkavereiden kanssa yhteistyö toimii, meillä on hyvä ja ammattitaitoinen porukka koossa Arella, tiimiin kuluu mm. huoltomiehiä, sähkö- ja putkimiehiä.

Pyörällä, bussilla, autolla vai kävellen?
Yleensä auto. Tosin tällä alueella kiinteistöt ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Se on hyvä juttu, sillä pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaiden huoliin.

Minne menet nyt?
Tänään työskentelen Triviumin kiinteistössä. Tällä hetkellä on meneillään jäähdytyspalkin vaihto eräässä huoneistossa. Sellainen työ on hyvä tehdä talvella, koska jäähdytystä ei tarvita samalla tavoin kuin lämpimillä ilmoilla.

Mitä kuuluu viikonloppuusi?
Viikonloppu menee rentoutuessa ja urheilun merkeissä: aion käydä kuntosalilla ja ulkona luistelemassa. Fyysistä työtä jaksaa paremmin, kun liikkuu myös vapaa-ajalla, se antaa lisää energiaa työpäiviin.

Kiitos Toni ja hyvää viikonloppua!


Toni tuli vastaan TriviumCityssä.

Lue myös

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkiin

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkiin

Turku Science Parkiin suunnitellaan avautuvaksi vuonna 2017 pohjoismaiden ensimmäinen vierailukeskus, joka tarjoaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden tuotteidensa ja innovaatioidensa esittelyyn. Uuden vierailukeskuksen myötä kaikenkokoisilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää aikaisemmin vain suurten yritysten, yliopistojen tai kaupunkien...

Lue artikkeli
Uutinen
Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Lounaalla Turku Science Parkissa: Deli Pharma

Turku Science Park on täynnä mielenkiintoisia lounasravintoloita Unicoista Maunoon, Turun ammatti-instituution oppilaskeittiöstä kiinalaisiin ja italialaisiin makuihin. Lounaalla Turku Science Parkissa -juttusarjassa Turun Teknologiakiinteistöjen kokeneet ”melkein ravintolakriitikot” käyvät syömässä alueen ravintoloissa ja kertovat kokemuksistaan...

Lue artikkeli
Blogi
Tavoitteet todeksi

Tavoitteet todeksi

Luin jostakin, että vain harvat ihmisistä asettavat elämälleen konkreettisia tavoitteita. Se on aika vähän, vai olemmeko vain tyytyväisiä nykytilanteeseen? Entä sinun tavoitteesi – ovatko ne selvillä? Tiedätkö, mitä sinä haluat? Onko se säännöllistä kuntoilua, terveellisempi ruokavalio, vähemmän työntekoa ja enemmän aikaa läheisille, oman asunnon tai ehkä...

Lue artikkeli
Blogi