Muutoksen tuulia TriviumCityssä

Muutoksen tuulia TriviumCityssä

TriviumCityssä tapahtuu loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Retoriikan aukeamisen ja muiden valmistuvien remonttien myötä kiinteistön käyttäjille saadaan lisää palveluita sekä uusia tiloja käyttöön.

Parempaa palvelua
TriviumCityn vuokralaisia palvelee jatkossa aulapalvelupiste Retoriikan puolella. Aulapalvelu on auki arkisin kello 8-16. Saapuva posti jaetaan tuttuun tapaan vuokralaisten toimitiloihin. Lähtevä posti noudetaan Retoriikan aulapalvelusta, joten lähtevät postit on toimitettava aulapalveluun kello 14 mennessä, jotta ne ehtivät saman päivän lähetykseen. Avaintenhallintaan liittyvissä asioissa auttaa BioCityn aulapalvelupiste.

Retoriikan puolella katutasossa on lukuisia kokoustiloja, jotka ovat myös TriviumCityn vuokralaisten käytössä. Kokoustilojen varaaminen onnistuu Joen myyntipalvelun kautta.

Uudistukset parantavat käytettävyyttä
Parhaillaan TriviumCityn ja Retoriikan väliin nousee rakennukset yhdistävä yhdystunneli, joka valmistuessaan mahdollistaa liikkumisen kiinteistöstä toiseen kokonaan sisäkautta. TriviumCityn toisessa kerroksessa remontoidaan toimitiloja uusille vuokralaisille. Tiloissa tehdään mittavia pintaremontteja ja etenkin uusien alakattojen kiinnityksien poraaminen tulee aiheuttamaan meluhaittaa kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Rakennuksen katutasossa sijaitseva ravintola kokee vuodenvaihteessa muutoksen, kun nykyinen vastaanottotila sekä ruokasalin vieressä oleva huoneisto tullaan muuttamaan uusiksi 150 paikkaisiksi ravintolasaleiksi. Ravintolan remontin on suunniteltu valmistuvan helmikuussa 2021. Kevään aikana tullaan uudistamaan myös rakennusten välistä piha-aluetta, jonne tulee sijoittumaan ravintolan ulkoterassi. Nykyinen pyöräparkki tulee siirtymään rakennuksen etupuolelle ja TriviumCityn etupiha on edelleen varattu vieraspysäköintialueeksi.

Retoriikan ja TriviumCityn aulapalvelu
puh. 010 315 3012
retoriikka@trivium.fi

Joen myyntipalvelu
puh. 010 315 3020
myynti@jokiturku.fi

Lue myös

Tiedepuiston treenit perutaan loppuvuodelta

Tiedepuiston treenit perutaan loppuvuodelta

Koko syksyn jatkuneet Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit ovat saaneet osallistujia kaikkialta Tiedepuistosta. Nyt uusimpien rajoitustoimien myötä Tiedepuiston treenejä ei järjestetä enää loppuvuoden aikana.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Perheyritys logistiikan aallonharjalla

Tiedepuiston sydämestä käsin operoidaan maailmanlaajuista logistiikkaverkostoa, kun hollantilainen logistiikka-alan yritys Ewals Cargo Care muutti ElectroCityn Werstaalta suurempiin toimitiloihin EduCityyn. Nyt Ewals Cargo Care:n markkinointiasiantuntija Bayan Azhigali kertoo, minkälaista on arki uudessa EduCityssä ja miten uuteen toimistoon on...

Lue artikkeli
Uutinen
Tutustu EduCityyn uudella videolla

Tutustu EduCityyn uudella videolla

Teknologiakiinteistöjen uusimmasta kiinteistöstä EduCitystä on julkaistu video, jolla yhtiön arkkitehti ja rakennuttajapäällikkö Anniina Savisalo kertoo hankkeesta ja sen toteutuksesta.

Lue artikkeli
Uutinen