Turku Science Parkiin tulee yhteiskäyttöauto

Turku Science Parkiin tulee yhteiskäyttöauto

 

Turun Teknologiakiinteistöt ja 24Rent tarjoavat Teknologiakiinteistöjen vuokralaisten käyttöön yhteiskäyttöauton huomisesta 3.2.2015 lähtien. Palvelu sopii erinomaisesti Turku Science Parkiin, sillä 24Rentin auto on vuokralaisten käytössä silloin kun tulee tarve lähteä kokouksiin, yritysvierailulle tai myyntikäynnille. Yhteiskäyttöauto tulee täydentämään alueen julkista liikennettä, ja se tuo hyvän vaihtoehdon oman auton käytölle. Auton noutopaikka sijaitsee ICT-Cityn katetulla pysäköintialueella, jonne ajetaan Joukahaisenkadulta. Auton paikka kartalla

Auton käyttöönotto on helppoa:

1. Auto vuokrataan netissä ja maksetaan turvallisesti nettipankissa www.24rent.fi. Varausvahvistus ja auton käyttöönotto-ohjeet lähetetään sähköpostiin.
2. Auto noudetaan itsenäisesti noutopisteestä. Ovet avataan tekstiviestillä tai älypuhelimen selaimella. Avaimet odottavat hansikaslokerossa.
3. Ajon aikana autoa käytetään kuin omaa autoa.
4. Käytön päättyessä auto palautetaan takaisin noutopisteeseen, avaimet laitetaan takaisin hansikaslokeroon ja ovet lukitaan puhelimella.

Tutustu ensin yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin osoitteessa: http://www.24rent.fi/auton-vuokraamisesta-kysyttya


Turku Science Parkin yhteyskäyttöautona on nyt Renault Master-pakettiauto.

Lue myös

 Yritysliikuntaviikko Turku Science Parkissa

Yritysliikuntaviikko Turku Science Parkissa

SATS Trivium -kuntokeskus viettää yritysliikuntaviikkoa 9.3. - 15.3, jolloin Turku Science Parkin alueen yrityksillä on mahdollisuus tutustua kuntokeskuksen palveluihin.

Lue artikkeli
Uutinen
Laskiaistiistaina ulkoiltiin Kupittaan luistelumadolla

Laskiaistiistaina ulkoiltiin Kupittaan luistelumadolla

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti laskiaistiistaina 17.2. laskiais- ja työhyvinvointitapahtuman Kupittaan luistelumadolla. Trivium SATS-kuntokeskuksen ohjaajat olivat mukana liikuttamassa osallistujia, ja Ravintola Maunon hernekeitto ja laskiaispullat maistuivat ulkoilijoille. TUTO Hockeyn pelaajat tekivät yllätysvierailun ja jakoivat vapaalippuja...

Lue artikkeli
Uutinen