Turku Science Parkissa tapahtuu kesälläkin

Turku Science Parkissa tapahtuu kesälläkin

Vaikka suurin osa Turku Science Parkissa työskentelevistä ihmisistä kirmaakin kesäksi lomalle, tarjoaa alue heinäkuussakin ruokaa, juomaa ja toivottavasti myös hyvää säätä kaikille kesää töiden merkeissä viettäville. Lounasravintoloista avoinna koko kesän ovat Ravintola Mauno, Sodexo ICT-City, Unica Delica, Unica Dental, Unica Mikro sekä China Jade.

La Caffettierassa voit lounastaa kesäkuun loppuun asti, ja kesäloman jälkeen lounasta saa jälleen elokuussa. Ravintola Alabama palvelee juhannukseen asti ja Sodexo EuroCity on avoinna vielä heinäkuun ensimmäisen viikon, ja ne avaavat ovensa taas lomien jälkeen elokuussa.

Lämmin ja aurinkoinen päivä on omiaan viettää vehreässä Kupittaanpuistossa. Vaikka työskentelisitkin koko kesän, hae eväät BioCityn K-marketista ja lähde vaikkapa ruokatunniksi piknikille puistoon! Terassilounaasta voit myös nauttia Kupittaan Paviljongissa.

Are kiinteistönhuolto palvelee normaalisti kesän ajan. Myös Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto on avoinna koko kesän.


Vietä ruokatunti vaikka ICT-Cityn kannella piknikillä!

Lue myös

ICT-Citystä Turun startup-keskus

ICT-Citystä Turun startup-keskus

Kaikki Turun seudulla tarjottavat yrityskehitys- ja innovaatiopalvelut keskitetään Turku Science Parkin alueella sijaitsevaan ICT-Cityyn. Tulevaisuudessa ICT-Citystä löytyvät kaikki aloittavan yrityksen palvelut sekä verkottumista tukeva ympäristö.

Lue artikkeli
Uutinen
Tribeflame muutti uusiin tiloihin

Tribeflame muutti uusiin tiloihin

Pelejä tablettitietokoneille kehittävä Tribeflame muutti uusiin tiloihin ElectroCityssä. Yritys oli toiminut vuodesta 2010 Yrityshautomo DIOn tiloissa, kunnes se toukokuussa muutti omaan vajaan 200 neliömetrin avotoimistoon ElectroCityn A-portaaseen.

Lue artikkeli
Uutinen
Futisilta kiinnosti taas turkulaisia

Futisilta kiinnosti taas turkulaisia

4.6. järjestetty Sporttia parhaalla paikalla -futisilta houkutti Ravintola Maunoon paikalle yli 150 jalkapallosta kiinnostunutta. Tapahtuma alkoi FC Interin pelaajien Aleksi Laihon ja Joni Ahon mietteillä joukkueen kaudesta ja tavoitteista. Pelaajien jälkeen kuultiin päävalmentaja Job Dragtsman otteluennakko illan pelistä. Haastattelujen jälkeen Ravintola...

Lue artikkeli
Uutinen