Turun AMK ja Teknologiakiinteistöt solmivat yhteistyösopimuksen

Turun AMK ja Teknologiakiinteistöt solmivat yhteistyösopimuksen

Turun ammattikorkeakoulu ja Turun Teknologiakiinteistöt solmivat 15.4. yhteistyösopimuksen, joka koskee kampushankkeen eteenpäin viemistä. Hankkeen tarkoituksena on, että Turun Teknologiakiinteistöt toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun toiminnot samaan paikkaan kokoavan kampuksen Turku Science Parkiin. Ammattikorkeakoulu tulisi kiinteistöön vuokralaiseksi Turun Teknologiakiinteistöjen toimiessa omistajana ja vuokranantajana. Solmittu sopimus koskee vuokrasopimusneuvottelujen aloittamista.

- Allekirjoitettu sopimus on meille erittäin merkityksellinen, sillä se on askel kohti tavoitettamme toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun yksiköt yhdistävä kampus Turku Science Parkiin. Toteutuessaan kampus lisää alueen vetovoimaa ja kasvattaa täältä löytyvää osaamista. Kampus lisää mahdollisuuksia yritysten ja opiskelijoiden yhteistyöhön ja hyödyntää siten myös asiakasyrityksiämme, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

- Kehitys- ja innovaatiotoiminta on erityisosaamistamme, me keskitymme tulevaisuudessakin siihen. Näin ollen on luontevaa, että olemme uusissa tiloissa vuokralaisena. Turun Teknologiakiinteistöt on tässä hyvä yhteistyökumppani, käytännön ratkaisujen tekijänä. Heiltä saamme alueelle yhtenäiset ja toimivat arjen ratkaisut, iloitsee Turun ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen.


Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen ja Turun ammattikorkeakoulun rehtori Vesa Taatila.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 9.5.! Ilta alkaa seurustelulla sekä FC Interin ja TUTO Hockeyn kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–IFK Mariehamn -peliin Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Mobiilimarkkinointi Routa muutti DataCityyn

Mobiilimarkkinointi Routa muutti DataCityyn

Digitaalisen markkinoinnin palveluja tarjoava Routa muutti huhtikuun alussa Turku Science Parkiin. Roudan vajaan 800 neliömetrin toimitilat sijaitsevat DataCityssä Lemminkäisenkadulla ja niissä työskentelee 60 henkilöä.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulija: Ari edistää työhyvinvointia

Viikon vastaantulija: Ari edistää työhyvinvointia

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Ari Alonen ja työskentelen Liikuntapalvelukeskus Superfysiolla, joka sijaitsee Datakulmassa.

Lue artikkeli
Blogi