Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut Arkean hoidettaviksi

Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalvelut Arkean hoidettaviksi

Turun Teknologiakiinteistöt ja Arkea solmivat 3.11. sopimuksen, jolla Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöissä tarjottavat aulapalvelut siirtyvät Turun Teknologiakiinteistöiltä Arkean hoidettaviksi. Toimintojen siirto aloitetaan asteittain loppuvuoden 2015 ja alkuvuoden 2016 aikana.

Sopimus kattaa aulapalvelut viidessä Turun Teknologiakiinteistöjen omistamassa kiinteistössä ja koskee kaikkia aulapalveluiden tehtäviä, kuten kuten vieraiden vastaanottoa, opastusta ja postitustoimintoja sekä aulan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä huolehtimista. Aulapalveluhenkilökunta koostuu kielitaitoisista asiakaspalvelijoista. Heidän tukenaan työskentelee Arkean palvelupäällikkö, joka tulee toimimaan täysipäiväisesti yhteistyössä Turun Teknologiakiinteistön asiakkaiden ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa.
 
– Tämä on hyvä laajentumissuunta Arkealle. Sopimuksen ansiosta pääsemme kehittämään aulapalveluitamme ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan entistä paremmin, kun meillä on suora kontaktipinta asiakkaan asiakkaisiin, kertoo Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.
 
– Aulapalveluiden siirtyminen Arkean hoidettavaksi on luontevaa jatkoa hyvin sujuneelle yhteistyöllemme siivouksessa ja ulkoalueiden hoidossa, jotka ovat jo entuudestaan olleet Arkean hoidossa. Arkea on suuri paikallinen toimija, joka täydentää erinomaisesti palvelukonseptiamme, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.
 
Lisätiedot
Arkea: Tuija Rompasaari-Salmi, 040 591 0929
Turun Teknologiakiinteistöt: Mikko Lehtinen, 0400 960 626
 
Arkea Oy tuottaa osana Turku-konsernia ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.
 
Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa ja Turun ydinkeskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 132 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 94,8 prosenttia. Yhtiön omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet ja Stiftelsen för Åbo Akademi.

Lue myös

ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

ElectroCityyn avautui marraskuun alussa Turun suurin yhteisöllinen työtila, Werstas. Jopa 200 henkilölle työ- ja neuvottelutiloja tarjoava Werstas saattaa erilaisia ja erikokoisia yrityksiä yhteen uudenlaisten toimitilaratkaisujen avulla. Werstaan 3000 neliömetrin tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat ihmisiä verkostoitumaan ja löytämään uusia...

Lue artikkeli
Uutinen
Eva som tycker om spännande tiden

Eva som tycker om spännande tiden

I dag firas Svenska dagen och därför intervjuade vi Eva på svenska.

Lue artikkeli
Blogi
Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus muuttaa joulukuussa Werstaaseen Turku Science Parkiin. Yrityksessä työskentelee Roy Kanerva, jolle on kertynyt jo 20 vuotta työkokemusta pankki- ja rahoitusalalla.

Lue artikkeli
Uutinen