Turun Teknologiakiinteistöt aloittaa osakeannin

Turun Teknologiakiinteistöt aloittaa osakeannin

Turun Teknologiakiinteistöt aloittaa suunnatun osakeannin. Annin tavoitteena on vahvistaa yhtiön tasetta ja kykyä investoida lisää Turun tiedepuistoon.

Osakeannilla etsitään yhtiön omistajiksi uusia institutionaalisia sijoittajia, jotka jakavat nykyisten omistajien näkemyksen pitkäjänteisestä omistajapolitiikasta ja haluavat olla mukana kehittämässä laajenevaa Turun tiedepuistoa.

- Turun Teknologiakiinteistöiltä tiedustellaan jatkuvasti enemmän toimitiloja kuin mitä meillä on tarjota asiakkaille. Yhtiön tulevaisuuden ja Turun tiedepuiston kehityksen kannalta on tärkeää, että toimitilojen määrä alueella kasvaa ja löydämme uusia omistajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa alueesta Suomen halutuinta yrityskeskittymää, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Osakeannin tarkoituksena on kerätä maksimissaan 50 miljoonaa euroa, mikä on merkittävä summa suhteessa yhtiön nykyiseen omaan pääomaan.

- Osakeannin onnistuessa Turun Teknologiakiinteistöillä on kyky reagoida asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin. Sen lisäksi yhtiö pystyy vastaamaan Turun kaupungin tiedepuisto-kärkihankkeen asettamiin haasteisiin, Lehtinen päättää.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuiston sekä Turun keskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 136 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 96 %.

 

Lue myös

Kehitysjohtaja joka halusi tietää kaiken inbound-markkinoinnista

Kehitysjohtaja joka halusi tietää kaiken inbound-markkinoinnista

Tämän viikon vastaantulija tavattiin ICT-Cityssä, jossa hän oli puhumassa inbound-markkinoinnista.

Lue artikkeli
Blogi
Vuoden yritysjohtaja ei juokse yhden porkkanan perässä

Vuoden yritysjohtaja ei juokse yhden porkkanan perässä

Tämän viikon vastaantulija tavattiin BioCityn 7. kerroksessa.

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta 13.2.

Sporttia parhaalla paikalla: salibandyilta 13.2.

Seuraatko turkulaista salibandyä tai koripalloa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, TPS Salibandyn ja Kristikan järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -salibandyiltaan 13.2.! Ilta alkaa seurustelulla sekä joukkueiden kuulumisilla ja huipentuu salibandyotteluun uudessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue artikkeli
Tapahtuma