Turun Teknologiakiinteistöt julkaisi toimitilojen sisustuskonseptin

Turun Teknologiakiinteistöt julkaisi toimitilojen sisustuskonseptin

Turun Teknologiakiinteistöt on tuotteistanut ensimmäisenä kiinteistösijoitusyhtiönä Suomessa toimitilansa luomalla niille sisustuskonseptin, jonka avulla yhtiön asiakkaat pystyvät etukäteen itse määrittämään minkälaiselta he haluavat tilansa näyttävän. Toimitilojen konseptointihanke on uraauurtava, sillä asuntotuotannosta tuttua mallia ei ole aiemmin käytetty näin suuressa mittakaavassa toimitilojen ratkaisuja mietittäessä.

Sisustuskonseptia hyödyntäen Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkaat voivat löytää tyyliinsä ja budjettiinsa sopivan valmiin sisustussuunnitelman tiloihinsa. Konsepti on luotu lisäämään viihtyvyyttä saneerattavissa tiloissa sekä helpottamaan asiakkaiden päätöksentekoa toimitilojen suunnitteluvaiheessa. Valmiit ratkaisut myös auttavat asiakkaita hahmottamaan tyylin, jolta he haluavat omien tilojensa näyttävän.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja pitkälle mietittyjä malleja toimitilojen sisustukseen. Valmiit ratkaisut tuovat arkkitehdin ja sisustusarkkitehdin osaamisen sellaistenkin asiakkaiden ulottuville, joilla ei ehkä muuten olisi mahdollisuutta käyttää aikaa tai rahaa toimitilojen sisustukseen, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Sisustuspaletissa on kolme erilaista tyyliä: skandinaavisen tyylikäs "Ajaton klassikko", moderni "Muodin huipulla" sekä rohkea "Villi ja vapaa". Kukin tyyli on toteutettavissa erisuuruisilla budjeteilla, sillä jokaisen tyylin alta löytyy kolme hintakategoriaa.

- Toimitilan ulkoasu viestii siellä toimivan organisaation arvoista ja brändistä sekä lisää työhyvinvointia ja jopa organisaation houkuttelevuutta työnantajana. Toimitilojen konseptoinnin avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita ja huolella suunniteltuja ratkaisuja yhä useammille toimijoille, Lehtinen jatkaa.

Sisustuskonseptin suunnittelusta vastasi turkulainen arkkitehtitoimisto Sigge. Prototyyppinä yhdestä konseptiin valituista tyyleistä toimii paljon kiitosta saanut Turun Teknologiakiinteistöjen oma toimisto.

Sisustuskonseptin tyyleihin ja materiaaleihin on mahdollista tutustua Turun Teknologiakiinteistöjen Toimitilojen sisustuspaletti -esitteestä sekä kokeilemalla erilaisia tyylejä ja hintaluokkia Toimistogeneraattori -sovelluksella yhtiön nettisivuilla.

Lue toimitilojen sisustuspalettia
Kokeile toimistogeneraattoria


Turun Teknologiakiinteistöjen toimitilojen sisustuskonsepti sisältää kolme erilaista tyyliä, jonka jokaisen sisältä löytyy
kolme erihintaista toteutusvaihtoehtoa. Kuvassa Villi ja vapaa -tyylillä toteutettu toimisto.

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusia jäseniä

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin uusia jäseniä

Turun Teknologiakiinteistöjen hallitukseen valittiin 21.5. järjestetyssä yhtiökokouksessa uusia jäseniä. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Turun Seudun Osuuspankin varatoimitusjohtaja Petteri Rinne ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettetin uusi toiminnanjohtaja Henrik Karlsson.

Lue artikkeli
Uutinen
Yritystä kehiin -tapahtumassa keskityttiin rahoitukseen

Yritystä kehiin -tapahtumassa keskityttiin rahoitukseen

Keskiviikkona 14.5. järjestetyn Yritystä kehiin -aamiaistapahtuman aiheena oli rahoitus. Aamu alkoi Privanetin Kimmo Lönnmarkin esityksellä erilaisia rahoituskanavia. Toisena esiintyi Fondian juristi Joni Paananen, joka antoi kuulijoille vinkkejä siitä, kuinka varmistaa yrityksen asema rahoitusneuvotteluissa. Kolmantena vuorossa oli Mika Nissin tilalle...

Lue artikkeli
Uutinen
Oravanpyörässä

Oravanpyörässä

Ostin oman asunnon reilu vuosi sitten. Nyt vuoden jälkeen olen korvannut vanhat kuvioidut tapetit valkoisilla ja pastellinsävyisillä seinillä ja 80-luvusta henkineen sisustuksen olen muuttanut huolettoman värikkääksi. Huoneet ovat täyttyneet vaatimattomaan tyyliin sekalaisista huonekaluista ja hyllyn reunuksia ja tyhjiä seiniä elävöittävät rakkaimmat...

Lue artikkeli
Blogi